2777
2789
عنوان

از بی پولی دیگ واقعا گریم گرفته 😭

1129 بازدید | 62 پست

بچها خواهرم طلاق گرفته  شوهرش وضعش خوب بود  اینم همش بریزو بپاش داشت  وضع خونوادمونم در اون حد خوب نیست  حالا از بی پولی نشسته داره گریه میکنه  افسرده شده  دنبال کارم هست ولی همشون تمام وقته  چون بعداز ظهرها کلاس داره  نمیتونه تمام وقت کار کنه  میترسم اینقدر بهش فشار بیاد دست ب خودکشی اینا بزنه از عرش ب فرش رسیدن چقدر  سخته 🥺😢  هرروز طلا و هرروز لباس و گشت و گزارو حالا بیای ب این روز بیفتی 

آرامش فقط آغوشش ❤️🫂  🤍💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا طلاق گرفت

شوهرش همه چی داشته فقط محبت نداشته  حتی درست حسابی بغلشم نمیکرده اینم احساساتیه و شدیدا ب محبت نیاز داره   الانم از کمبود محبت همش میاد منو بغل میکنه 🥺  هرچقدر ب شوهرش میگفته ک  یکم بهت محبت کن شوهرشم میگفته مدلم اینه نمیتونم 

آرامش فقط آغوشش ❤️🫂  🤍💜
شوهرش همه چی داشته فقط محبت نداشته  حتی درست حسابی بغلشم نمیکرده اینم احساساتیه و شدیدا ب محبت ...

خب میتونست با مشاوره هزار راه دیگ اوضاعو بهتر کنه چرا طلاق 

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
خب میتونست با مشاوره هزار راه دیگ اوضاعو بهتر کنه چرا طلاق 

مشاوره م رفتن  حتی مشاورم گفته این آدم یه آدم کاملا حنثی ست و مدلش اینه متاسفانه

آرامش فقط آغوشش ❤️🫂  🤍💜