2777
2789

من قبل غذای چرب میخوردم یکم حالت تهوع میگرفتم بعد روش آبلیمو میخوردم خوب میشدم

دیروز ناهار قرمه سبزی خوردم هنوز غذام تموم نشده سردرد وحشتناک، سرگیجه، حالت تهوع، پای سمته راستم به حدی درد گرفت نمیتونستم راه برم، تپش قلب تا شب تو خونه دراز کشیده بودم.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
صفرا داری

چی هست؟

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو آزمایش خون بده چربی خون نداری خدای نکرده؟

نمیدونم باید برم آزمایش بدم

ببین عزیزم آزمایش بده 

من احساس میکنم چربی تون شاید بالا باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
صفرا داری

چه ربطی به صفرا داشت عزیزم؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نمیدونم باید برم آزمایش بدم

حتما بری امروز پشت گوش ننداز 

من قندم یا چربیم میزنه بالا اینجوری میشم یه چک بکن ضرر نداره

غذای چرب میخوری اینجوری میشی؟

قورمه سبزی قند رو بالا میگیره لوبیاش شدید نفاخه چون چرب هست باعث صفرا میشه

آره فک کنم چربی داشته باشم، امروز برم آزمایش بدم، دکتر عمومی برم یا متخصص؟