2777
2789

عزیزم😅 

چندمی؟؟؟ 

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚

اسی خندم گرفت به خودم چقدر گناه داشتیم ما دهه شصتیا نت نبود گوشی نبود که نتی باش که قبل مدرسه بیایم بگیم دعا کنین امتحان دارن  خیلی تحویل میگرفتنمون زیر قرآن رد میکردن یادش بخیر برو موفق باشی دخمل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بچه مدرسه ایی پره تو سایت😁😁😁

عزیزم من اینجور موقع ها چهار قل میخوندم ب شش طرف خودم فوت میکردم ک اونروز ب خیر بگذره    بعد آیه ی  صمم بکمم عمین فهم لا یبصرون. رو  میخوندم  چند بارب خانوممون فوت میکردم دیگه کلا اونروز منو نمی‌دیدند ک گیر بدن و درس بپرسن خخخخ😁😁😁😅

خیلی باحاله عجیبه   باورکن

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
صلوات میفرستی برام؟ دعا کن ب حاجتای دلم برسم شماهم همینطور

چشم گلم 💚 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚

استارتر آیه ۹ سوره یس رو بخون بخودت فوت کن   معلم ازت نمی پرسه 

اون آیه :  و  جعلنا من بین ایدیهم سدا  و .........

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

درس را مگر برای امروز میخوانند

همیشه باید حاضر بود

ولی چشم به خاطر شما دعا میکنیم همه با هم

خدایا قورباغه را پرنده قرار ده

و عقاب را خزنده دو زیست

و برگه لیلیث را هر چه معلم نمره داد خودت هفت نمره اضافه کن

برو به امید خدا

بسم الله الرحمن الرحیم  - بدون اراده خداوند برگی از درخت نمیافتد - عزت و ذلت انسانها دست خداست
استارتر آیه ۹ سوره یس رو بخون بخودت فوت کن   معلم ازت نمی پرسه   اون آیه :  و & ...

میدانم نیتتان خیر است ولی بد اموزی دارد

اگر معلم بپرسد بچه با من و شما تفاوت دارد

قدرت تشخیص کمتر دارد

میگذارد کم قران و خدا

و مگر ایات قران وسایل سحر و جادو و تسخیر روح معلم است

بسم الله الرحمن الرحیم  - بدون اراده خداوند برگی از درخت نمیافتد - عزت و ذلت انسانها دست خداست
چقدر بچه مدرسه ایی پره تو سایت😁😁😁 عزیزم من اینجور موقع ها چهار قل میخوندم ب شش طرف خودم فوت م ...

جدی؟؟؟😄 

چه جالب حتما امتحانش میکنم چون من فامیلیم با میم هست اخر لیست هستم ولی یه معلم داریم منو خیلی دوست داره فقط اسم منو صدا میزنه، اون جلسه قبل اصلا حواسم نبود که یهو گفت خانم... شما این رو توضیح بده که منم خوشبختانه اشتباه گفتم ابروم رفت😞😄

یازدهم تجربی🌼

میدانم نیتتان خیر است ولی بد اموزی دارد اگر معلم بپرسد بچه با من و شما تفاوت دارد قدرت تشخیص ...

شما درست میگین   حق با شماست 

من به اینجاش فکر نکرده بودم 

و حیف که الان دیگه  نمیشه پیامم رو پاک کنم 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
جدی؟؟؟😄  چه جالب حتما امتحانش میکنم چون من فامیلیم با میم هست اخر لیست هستم ولی یه معلم داریم ...

اره باور کن ۹۰ درصد مواقع کار می‌کرد این دعا و چهارقل 😁😁

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
اره باور کن ۹۰ درصد مواقع کار می‌کرد این دعا و چهارقل 😁😁

ممنونم ازت برام دعا کن لطفا از روز شنبه که رفتم مدرسه گلو درد داشتم از بچه ها گرفتم دیروز رفتم مدرسه فقط یه زنگ اونجا بودم اومدم خونه. امروزم که نرفتم مدرسه حالمم خیلی بدهههه دماغم کیپ شده اصلا نمیتونم نفس بکشم...

امروزم کلی امتحان داشتم روز سه شنبه هم امتحان دارم چهارشنبه هم امتحان فنون دارم که هیچی هیچی بلد نیستم...😞😞

یازدهم تجربی🌼

ممنونم ازت برام دعا کن لطفا از روز شنبه که رفتم مدرسه گلو درد داشتم از بچه ها گرفتم دیروز رفتم مدرسه ...

عزیز دلم. آن شالله ک زودتر خوب بشید و تو درست موفق باشی 

خیلی فصل بدیه همش مریض میشیم بخصوص تو مدرسه..

منم از شاگردم  گرفتم  سرفه میکرد منم مریض شدم😷

اینارو تونستی از عطاری بگیر بخور

دمنوش پونه یا نعنا با عسل 

دمنوش. مخلوط گل ختمی و آویشن و نعنا. و عسل

من با جوشانده ها خودمو خوب کردم گلم 

شما درست میگین   حق با شماست  من به اینجاش فکر نکرده بودم  و حیف که الان دیگه  ...

میتوانید یک پیام اصلاحیه بزنید

نه به خاطر نظر من

برای یاد گرفتن برگشت از حرف ، و ایجاد توانایی عذر خواهی که البته اوج اقتدار هم هست

توانایی اصلاح ، در زندگی زیاد به کار میاید

درس پس دادم لطفا فکر بد نکنید

بنده خودم دعا گوی هر کس که نقدم کند و هلم دهد هستم