2777
2789
عزیزم به این حرفا لطفا توجه نکن، مگه علم غیب داشتی؟ مگه آدما چطور از هم خوششون میاد؟ خب حلقه ای چیزی ...

از شماهم ممنونم بابت راهنمایی و درک بالاتون😘😘❤️

و خدایی که همین نزدیکیست❤
مرسی عزیزم آخه قبل این با کسی در و دل کردم منو مقصر میدونست که نرفتم ازش چیزی بپرسم من روم نمیشد باه ...

مقصر نیستی اصلا فقط بخاطر احساسات خودت که از این ضربه ها نخوری مراقب باش تا مطمئن نشدی به هیچ چیزی وابسته نشو چون الان خودت داری عذاب می‌کشی،وگرنه اون آقا که رفته پی زندگیش روحشم خبر نداره خواهر منم حلقه نمیذاشت چند نفر ازش خواستگاری کردن منو خواهرام بهش گفتیم مشکل از توئه که حلقه نمیذاری اگه هم نمی‌خوای بذاری پس از این درخواستا داشتی ناراحت نشو، شاید ی فاصله ی ماهه بین شکل گرفتن احساسات و بیان کردن آدم باشه، این میشه گناه؟ بخدا آدم عاقل فردای عاشق شدنش نمیره پیش طرف اعتراف کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شماهم ممنونم بابت راهنمایی و درک بالاتون😘😘❤️

فدات😘

ولی از این به بعد همه چیز بر عهده خودته، مشکلی پیش بیاد مقصری نیاد هم که بهترین لطفو در حق خودت کردی

نگران نباش از پسش برمیای