2777
2789

واقعا نمیدونستم متاهله حلقه اینا هم نداشت چیزیم نگفت وفتی فهمیدم دیگه سعی کردم از ذهنم بندازمش بیرون ولی تنمیشه بنظرتون چیکار کنمم

و خدایی که همین نزدیکیست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال اینه که چشماتونو کنترل نمی کنید زن ها از مرد ها هول تر شدن

بآور کنید اصلا نگاه هم نمیکردم بهش زیاد از وقتی متوجه شدم متاهله حتی نمیرفتم سرکار که چشمم به چشمش نیوفته

بله واقعا نمیدونم چیکار کنم حالم از خودم بهم میخوره

چرا بهم میخوره؟ تو که نمی‌دونستی مداخله

اصلا عذاب وجدان نداشته باش

فقط تا جای ممکن بهش فکر نکن، هر موقع میاد تو فکرت خودتو سرگرم ی کاری کن، واقعا سرگرم کن که از یادت بره نه اینکه موقع کار هم بری تو یادش

و پیش خودت مدام شرایطشو متاهل بودنشو مرور کن و دلیل واسه بی حس شدن بهش پیدا کن چون بقول خودت شاید بازم ببینیش، عجله هم نکن چند ماه دیگه هم نیازه تا به ی نتیجه درست برسی

چرا بهم میخوره؟ تو که نمی‌دونستی مداخله اصلا عذاب وجدان نداشته باش فقط تا جای ممکن بهش فکر نکن، هر ...

احساس گناه میکنم از یه آدم متاهل خوشم اومده بوده ولی اصلا خبر نداشتم به خدا حتی رفتار بدیم از خودم نشون ندادم دختر پرویی هم نیستم 

ایشالا به خانومش خوشبخت بشن من دلم نمیخواد زندگیشون خراب بشه فقط  خواستم کمک  کنید بهش حتی ...

عزیزم به این حرفا لطفا توجه نکن، مگه علم غیب داشتی؟ مگه آدما چطور از هم خوششون میاد؟ خب حلقه ای چیزی هم که ندیدی، بقیه که با علاقه ازدواج میکنن چطور ازدواج میکنن؟ همو میبینن ی مدت دیگه که خوششون میاد، لحظه اول که نمیپرن تو بغل هم بگن دوست دارم اطلاعاتتو بهم بده

ممنون میشم عزیزم اگر معرفی کنی

در کل روح و روان از بدن خیلی پیچیده تره وقتی شما برای بیماری جسم به دکتر مراجعه  میکنی پس توروخدا برای مشکلات روحی نرید تاپیک بزنید

توی ایتا بهشون پیام بدید و موضوع رو مطرح کنید هزینه اضافی ازتون نگیرن حواستون باشه مشاوره ساعتی نهایتا ۳۰۰ تومنه ولی خوب به نظر من کارش درسته

@YaMahdi478313

عزیزم به این حرفا لطفا توجه نکن، مگه علم غیب داشتی؟ مگه آدما چطور از هم خوششون میاد؟ خب حلقه ای چیزی ...

مرسی عزیزم آخه قبل این با کسی در و دل کردم منو مقصر میدونست که نرفتم ازش چیزی بپرسم من روم نمیشد باهاش حرف بزنم عذاب وجدان داشت خفم میکرد

در کل روح و روان از بدن خیلی پیچیده تره وقتی شما برای بیماری جسم به دکتر مراجعه  میکنی پس توروخ ...

مرسی عزیزدلم لطف بزرگی کردی حتما همین کارو میکنم ممنون از راهنماییت