2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که میگم واگعیه😂🤦‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
یعنی چی کیک یا واگعی

یه پسره اردبیلی سوژه شده ک اون ها مثلا بعضی کیکا هستند ک به شکل جسم ولقعی درست شدن وقتی میبرن میبینیم کیکه سکوپرایز نیشی

خب پسره میگه ببینیم کیکه یا واقعی 

اگه اون جسمه واقعی بود و بریده نشد میگع واقعی اگ بریده شد و کیک بود میگه کیک

الانم بر هر چیز فیک میگن کیکه

لاتَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏ خدا میگه:‏نترس، نگران نباش، آخه من که نمیزارم این‌طوری بمونه🙂❤
بیا  چرا ما از این خلاقیت ها نداریم

والا خلاقیت خاصی هم نداره یه جمله میخواد بگه اگه خوشتون اومد حتما لایک کنین ۴بار توپوق میزنه این فیلمارم که خودش نساخته دو سه ساله که این مدل کلیپا هست

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

ای وای اشتباه گفتم بچها 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

والا خلاقیت خاصی هم نداره یه جمله میخواد بگه اگه خوشتون اومد حتما لایک کنین ۴بار توپوق میزنه این فیل ...

به هر حال شانس که داره 😂

فالوراش میگن زیاد شده

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن