2777
2789
عنوان

رفته بودم پیش داییم اینا ولی ..

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 21 پست
خب من واقعا نمیتونم هر وقت میبینم بلند میشم سلام میکنم دست میدم ولی مثلا همون دست هم که بخوام بدم او ...

اینجا اشتباه از خودته ک هردفعه تکرارش میکنی

محل سگ نده من بعد

لایک نکن لطفا😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عمو منم اینجوریه با این تفاوت دوتا بچه بزرگ داره . سلام میدی انگار زورش میاد جواب بده درحالیکه ...

مام مشکلی نداریم اصلا وبی کلن اینجوریه حالا بدش هم بیاد از من آخه من جز خوبی کار دیگه ای نگردم 

نه اصلا کلن هر وقت منو میبینه همینجوری سلام می‌کرد به زور حتی ولی هب کلن من حرف بزنم نگام نمیکنه مثل ...

شعور نداره معلومه

اصلا تحویلش نگیر

رفت وامد هم باهاشون نکن

حوصله داریا

مام مشکلی نداریم اصلا وبی کلن اینجوریه حالا بدش هم بیاد از من آخه من جز خوبی کار دیگه ای نگردم 

اینم اینجوریه باور میکنی تو مجلس جلوی همه وقتی داشت چایی تعارف میکرد از من رد شد خیلی ناراحت  شدم از من ده سالی بزرگتره . دیگه از چشمم افتاده بهش بها نمیدم

دیگه محل سگشم نزار اصلا دست هم نده فقط از کنارش رد شود بگو سلام جوابم نداد بدرک.سر سنگین باش باهاش.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤