2777
2789
عنوان

خرید گوشی یا خرید طلا

193 بازدید | 33 پست

سلام دوستان

من خودم کارمند یه اداره دولتی هستم. حقوقم هم متوسطه. 

از محل کارم یه وام کوچولو گرفتم، تا یه گوشی خوب بخرم ولی همسرم به شدت مخالفه و میگه گوشیت خوبه، به جاش طلا بخر ولی من خیلی دوست دارم گوشی متوسط به قیمت ۳٠و خورده ای میلیون بخرم. 

به نظرتون چه کار کنم؟

گوشی که الان دارم یه گوشی سامسونگ معمولیه که ۸سال دارمش.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بااین اوصاف باهمسرتون موافقم ..ولی اگه گوشی حالتونوبهترمیکنه حتماگوشی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

من گوشی خریدم تلوزیون خریدم طلا هم خریدم الان هم گوشی را دارم هم تلوزیون ولی طلا را ندارم چون شوهرم فروخت من الان هم بخوام دیگه طلا نمی خرم وسیله می خرم چدن طلا برا نمی مونه اما شوهرشما را نمی دونم چطوری

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

شما وقتی کار دولتی دارید و بیمه دارید یعنی برای آیندتون پس انداز یا همون حقوق دارید پس احتیاجی نیست پا رو دلتون بزاریدو دوباره طلا بخریدو پس انداز کنید

من جای شما بودم الان گوشی میخریدم چون خوشحالم میکنه

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد