n_a_z_i مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 128 عنوان بچه ها به راهنماییتون احتیاج دارم..خصوصا آقایون 89 بازدید | 8 پست من حدود ۱ساله عقدممیخام برم سر خونه امشوهرم مکانیک درجه یکهبناب دلایلی میخایم از اصفهان بریمهرچی دورتر بهترنمیدونم کدوم شهر برااین شغل مناسب ترهممنون میشم اگر تجربه ای دارید بگید خداییش کارش بیسته رو دستش نیسپیشاپیش ازتون ممنونم🌹 برام دعا کن رفیق♡ 1402/07/30 | 22:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرنقلی عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 6389 شیراز هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاهتر میکنی!
ترک_باتعصب عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 1459 تهرانکرج عشق چیه؟ ؟؟عشق اینجوریه ک میخوایی بمیری ولی یک قطره اشکشو نمیبی،،،اینجوریه ک حال نداری ی لیوان آب بخوری ولی وقتی میفهمی گشنشه بهترین غذا میپزی ،،، اینجوریه ک عاشق آهن میشی دلتنگیش خیلی بده ولی خیلیدخوبه نگاهش از یاد نمیشه بی مزه ترین شوخیش بهترین طنزه لبخندش قند آب میکنه تو دلت عصبی شدنش دنیاتو ویران میکنه صدا کردنش ی جور دیگه قشنگه دستاش گرمه بودنش بهشته نبودنش هزار برار از جهنم بدتر.........براتون بهشت آرزو میکنم جهنمش خیلی بده💔
n_a_z_i مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 128 شیراز اتفاقا رفتم دیدمممنونم🌹 برام دعا کن رفیق♡
دلبرنقلی عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 6389 اتفاقا رفتم دیدم ممنونم🌹 خواهش میکنم گلم💖 هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاهتر میکنی!