2777
2789

اگر اونا همسایتون باشن دخالت میکنین؟

واحد روبروییمونه 

قبلا صدای دادو هوارشون میومد تو خونمون هفته ی پیش پشت در واحد ما مرده داشت زنشو کتک میزد 

فک کنم از بیچارگی از خونه زده بود بیرون که تو راه رو‌گرفته بودش

فک کردم صدای کارگر نظافت چیه از چشمیه در نگاه کردم دلم به درد اومد نزدیک بود گریه کنم از دیدنشون ولی درو باز نکردم 

از اون موقع خودخوری میکنم چرا نرفتم خانمه رو بیارمش تو خونه تا اروم بشن 

فکرمو‌ درگیر کرده یجوری سر صحبتو ‌باهاش باز کنم که هر وقت مجبور میشی‌ از خونه بیای بیرون بیا خونه ما 

بنظرتون چی بگم بهش 

خواهشا نگین سرت تو کار خودت باشه چون دیگه نمیتونم بی تفاوت بشینم یه خانم کتک بخوره 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بنظرم نکن عاقبت خوبی نداره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شده خودم کتک بخورم میرم جلو    

عین شمر شده بود مطمئنم اگر درو‌باز میکردم منم میگرفت کتک میزد🙁

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

دقیقا یادم یه بار همچین اتفاقی افتاد یکی از همسایه رفت زن را برد خونش مرد هم زنگ زد کلانتری اومدن رفتن در خونه اون زن زدن مرد گفت ببین سرکار زن من به زور برد خونه اش دعوایی شد که چی بعد هم شب همسر اون زن صداشون میومد میگفت به تو چه اخه زنش میزد

بنظرم نکن عاقبت خوبی نداره

از اون‌موقع همش میاد جلو‌ چشمم 

وجدانم درد میکنه😣

کاش تماس میگرفتید پلیس میامد صورت جلسه میکرد 

خانمه اصلا جیکش درنمیومد که مبادا همسایه ها بفهمن 

فک نکنم با اومدن پلیس خوشحال بشه

دقیقا یادم یه بار همچین اتفاقی افتاد یکی از همسایه رفت زن را برد خونش مرد هم زنگ زد کلانتری اومدن رف ...

ای واییی

نه من میخوام بهش بگم بیاد اینجا تا شوهرش اروم بشه 

نه که کشون کشون ببرمش

بزن ۱۱۰ فامیلت نگو

ولی نرو شر میشه

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■