2777
2789
عنوان

باشگاه اتاقکی یا تک نفره داریم؟؟🤔

122 بازدید | 14 پست

سلام دوستان، یه سوال داشتم باشگاهی داریم که تکی باشه، یا اتاقک داشته باشه که جدا اونجا بتونیم راحت ورزش کنیم؟؟ آخه من میخوام برم باشگاه ولی روم نمیشه جلو بقیه برم...

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون تو اتاق خودت دراز نشست برو🫡

:/// عزیزم قطعا همه امکاناتی تو خونه نیست! و اینکه تا الان تو اتاقم بدنسازی میکردم، ولی الان تو شرایطیم که از خونه و امکانات دورم برای همین سوال پرسیدم... درست نیست مسخره کنید واقعا

:/// عزیزم قطعا همه امکاناتی تو خونه نیست! و اینکه تا الان تو اتاقم بدنسازی میکردم، ولی الان تو شرای ...

خب منم راهکار دادم دیگه

چون همچین باشگاهی نداریم من ک ندیدم

دراز نشست هم امکانات خاصی نمیخواد

|••| |••| |••| |••| 

عزیزم حرف خودتو یبار دیگه بخون خیلی خنده دار تره مگه میخوای استریپ دنس بری که روت نشه؟

شما خودتو بذار جای کسایی که اضافه وزن دارن، و همین شماها مسخرشون میکنید، اونوقت خنده دار نمیشه! 

شما خودتو بذار جای کسایی که اضافه وزن دارن، و همین شماها مسخرشون میکنید، اونوقت خنده دار نمیشه!  ...

خب همه یا اضافه وزن دارن یا کمبود وزن

اگر فیت بودن که نمیومدن باشگاه

رکورد دار تعلیقی نی نی سایت در ایران به دلیل انتقاد و حرف حق
خب همه یا اضافه وزن دارن یا کمبود وزن اگر فیت بودن که نمیومدن باشگاه

درسته منطقی همینه، ولی خیلیا تو این باشگاه ها مورد تمسخر شدید قرار میگیرن... دیدم که میگم