2777
2789

لطفاً کمکم کنید 🥰🙏

دیوانه دلبسته اقبال خودت باش اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری راضی به همین چند قلم مال خودت باش🙏🥺♥️

واقعا کادو خریدن برا مردا سخته🙄منم چند وقته درگیرم 

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا کادو خریدن برا مردا سخته🙄منم چند وقته درگیرم 

آره واقعا 😥

دیوانه دلبسته اقبال خودت باش اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری راضی به همین چند قلم مال خودت باش🙏🥺♥️
ساعت پلیور خودی کاپشن پیراهن ..کت اسپرت...

از اینا داره میخوام یه چیز متفاوت باشه

چقد میخوای هزینه کنی؟

من براش امسال یه روکش فرمون چرم خریدم تا نیومده بود رفتم براش دوختم

بعد از سرکار اومد گفتم بریم بیرون تولدته شام مهمون من یهو تو ماشین روکش فرونو دید ذوق کرد

پارسال هم پشت ماشینو براش تزئین کردم کادوشو با جعبه گل گداشتم با خوراکی و شمع و ریسه چراغ

بعد بردمش یه جای دنج غروب بود گفتم صبر کن یه جیزی از پشت ماشین بردارم 

چند دیقه بعد صداش کردم خیلی سورپرایز شد

چقد میخوای هزینه کنی؟ من براش امسال یه روکش فرمون چرم خریدم تا نیومده بود رفتم براش دوختم بعد از س ...

😍

😍

کلا مردا رو کادویی خوشحال میکنه که خیلی لازمش دارن یا خیلی دوسش دارن اما دودل هستن بخرن یا نه

با خوراکی😂

بقیه چیزا تجملاته که ما بیشتر براش ذوق میکنیم تا مردا