2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

1270 بازدید | 32 پست

با شوهر خسیس چه کنیم؟؟؟ من ک دیگه ب مرز جنون رسیدم. وضعش خوبه درآمدش خوبه ولی فقط جمع میکنه. حتی یه شو...رت برا خودش نمیخره. برا بچش ک سه سالشه تا حالا هزارتومن نداده بگه برو فلان چیزو براش بخر. پشیمونم از این ازدواج نه راه پس دارم نه راه پیش. خدایا خودت نجاتم بده. حالمو خوب کن. 

وا پس پولارو میخواد ببره سر قبر عمش

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخرش نفهمیدم چرا پولدارا خسیس ترن

شوهر من تو خرید خورد و خوراک خسیس نیس

برا پوشاک ولی چرا

حیفش میاد

باور میکنی سالی یه مانتو میخرم اونم همش غر میزنه که یکی پارسال نو هست هنوز. هیچ عقل نداره که مانتو لباس اصلی زن هاس و نمیشه همیشه یکی پوشید

بچه رو یاد بده بش بگه برام لباس بخر.

.بچه دوست داره ؟ رابطش چطوره باهاش؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

اخرش نفهمیدم چرا پولدارا خسیس ترن شوهر من تو خرید خورد و خوراک خسیس نیس برا پوشاک ولی چرا حیفش می ...

دقیقا مثل ماله من

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

اخ اخ بابای من💔😑

۶ میلیارد تو حسابش بود میدونستم ام هست گفتم بریم یه ساندویچ بخوریم قبول نکرد

افتضاحه خسیس بودن درستم نمیشه 

اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه
اخرش نفهمیدم چرا پولدارا خسیس ترن شوهر من تو خرید خورد و خوراک خسیس نیس برا پوشاک ولی چرا حیفش می ...

من پدرم به مادرم یک ریال حتی یک ریال پول نداده تا حالا ملک و ماشین به نامش زده ها ولی هر چی خریده خودش بوده 

از این مردای پولدار اینطوری مث مور و ملخ اطراف من ریخته

اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه
ازش بگیر خودت خرج کن درآمدش رو اگر میدونی چقدره مثلا ۲۰درصد بگیر هر ماه یا ببرش مشاور یا خودت باها ...

خو نمیده اگه میداد ک غمی نداشتم. اصلا نخواستم ب خودم بده. حداقل واسه بچش بخره. تا یه لباسی یا وسیله لازمی بخره خون ی چشم آدم میاره‌ همه چی رو میره ارزون ترینش  میخره‌ لباس من برا خودش و بچش میخرم. با اون چس تومنی ک ماهانه میده همه خرج دوا دکتر لباس آرایش همه چی با خودمه مال پسرشم با منه. تازه بعضی وقت خورد و خوراکم میخرم واسه خونه. دارم پیر میشم پیشش. اگه نداشت درکش میکردم ولی وقتی داره و خرج نمیکنه....