2777
2789
عنوان

لک در هفته ۶ تروخدا بیایین خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 53 پست

اسی خیلی نا امیدم کردن ببین با این شرایط چند درصد ممکنه باردار باشم 🥺🥺🥺🥺🥺🥺

من روز ۱۳و۱۴سیکلم لکه بینی داشتم از اون روز به بعدم درد پریودی دارم و الان روز ۲۲سیکلمه و سیکلام ۲۹روزه هست و ۵ روز قبل بی بی چک زدم هیچ هاله ای نداشت دیروز صبح بی بی چک زدم همون لحظه هاله افتاد مارک روژان و مدیکور الان من باردارم یعنی؟هنوزم درد پریودی لعنتی رو دارم کمرمم می‌شکنه 🥺🥺سوزش معده دارم شدیداً پادرد دارم 

امروز بی بی چک مارک ویتاساین زدم. اونم هاله انداخت ولی راحت دیده میشه تو دو دقیقه افتاد هاله اش 

ممکنه باردار باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونریزی یا لک؟ماله من خیلی کم و خیلی کمرنگ اما خیلی میترسم.به ماما گفتم گف اشکال نداره چون بعد رابط ...

خب نباید رابطه داشته باشی 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
من ۸هفته باردارم الان سه روزه خون ریزی دارم 

صلوات برای امضات❤️❤️

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اسی خیلی نا امیدم کردن ببین با این شرایط چند درصد ممکنه باردار باشم 🥺🥺🥺🥺🥺🥺 من روز ۱۳و۱۴سیک ...

اره عزیزم 😍😍چرا نباشی از خدا بخواه و فعلا استراحت کن و چیز های قاعده اور نخور تا چن روز بی بی بزن ان شالله که مثبت میشه

اسی خیلی نا امیدم کردن ببین با این شرایط چند درصد ممکنه باردار باشم 🥺🥺🥺🥺🥺🥺 من روز ۱۳و۱۴سیک ...

شما بارداری، اون لک هم برای لانه گزینی بوده  ، مبارکه

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین