2777
2789

تا چشم منو دور میبینه خواهرش میزنه، پرتش میکنه، اصلا فرق نمی‌ذارم همیشه به اولی توجه میکنم نمیدونم چرا اینجوری شده، چیکار کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دلم میسوزه، تا حواسم نیست مشغول کاری هستم میزنه خواهرشو

بهش گوشزد کن

ولی زیاده روی نکنید

مثلا بگو عزیزم خواهر کوچولوت به مراقبت نیاز داره و مامانی هم کار داره:( میشه لطفا مراقب خواهر کوچولوت باشی؟ و براش جایزه بذارید

🌷🌷👏

بهشون بگو اگه با هم خوب باشن دعوا نکنن پارک یا خیابون میبری

بازی های دونفره بخر بزا دختر اولی بدونه تنهایی بعضی از کارها و بازیارو نمیتونه انجام بده

مثل منج

کارتن مورد علاقشونو بخر بگو اگه با هم خوب باشید اجازه میدم نگاه کنید

مسئولیت های دونفره بده بهشون مثلا اتاق یا وسایلاشون یا لباس هاشون رو جمع کنن 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

بهش مسئولیت و حس بزرگتری بدید . اگر کارهاش را درست انجام داد حتما تمجید و تعریف کنید . در مقابلش خواهرش را ناز و نوازش نکنید . بهش حق انتخاب بدید . و اگر مشکلی داره با محبت ازش بپرسید و کمکش کنید تا با هم این مشکل حل بشه . در آخر اگر موفق نشدید حتما به یک مشاور مراجعه کنید آخه بچه کوچیکه که کیسه بوکس نیست بخواد بی دلیل کتک بخوره اونم گناه داره .

الان بهتر شدن با هم؟ آیا چی کار کردین؟  

خیلی وابسته هم هستن مخصوصن دختر کوچیکم عاشق خواهرش از من بیشتر دوس داره. میگم دیگه دعواش میکردم ولی شما این کار نکن گناه دارن من ی مدت عصبی شده بودم دست خودم نبود حالم  الان پشیمونم  ولی چه فایده دخترم میگه از وقتی خواهرم اومد روزگار من سیاه شد منظورش دعوا ها و کتک هایی هست که باهاش داشتم . بیشتر ب دختر بزرگت توجه کن فقط بگو خواهرت جز تو هیچ کس تو این دنیا نداره که بهش تکیه کنه باید بهترین دوست هم باشید از این حرفا که احساس مسئولیت کنه مثلا بگو من میرم حموم مراقب خواهرت باش ولی خودت هم حواست باشه قایمکی. درست میشه نگران نباش

بهش گوشزد کن ولی زیاده روی نکنید مثلا بگو عزیزم خواهر کوچولوت به مراقبت نیاز داره و مامانی هم کار ...

نه فک کنم جایزه تعیین کردن برای این موضوع خوب نباشه، حس میکنم بیشتر احساس بد میگیره. به خاطر مراقبت از کسی که خوشش نمیاد ازش، چایزه بگیره این حس رو میده اون شخص با ارزش تره از تو.

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

مشکل اختلاف سنی کمه که از سن پایین محبت رو تقسیم کردن ، من با خواهرم که 4 سال تفاوت داریم همین مشکل رو داریم جالبه با خواهر دیگه مون که اختلاف سنی 12 و 8 ساله داریم مشکلی نداریم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

نمیدونم شاید از اینکه مبینه به اون یکی توجه میکنید حسودیش میشه اختلاف سنی من و خاهر کوچیکم هم ایقده وقتی بدنیا اومد مامانم میگه چون خاهرمو فامیل اومدن دیدنش و بوسش کردن حسودیم شده بود خاهرمو گرفته بودم از پاش کشیدم داشتم میبردم بندازمش تو کوچه😑😂 اون موقه ۳ سالم بود یادم نمیاد ولی وقتی خاهرم بزرگتر شد من ۷ سالم بود کلاس اول میرفتم یادمه یبار چون مامانم خاهرمو با خودش برد مغازه از حسودی پاره شدم بعد که خاهرم اومد تو اتاق میخواستم با چاقوی ک قایم کرده بودم بکشمش که چاقو خورد دسش خون اومد یکم فقط پاره شد😑 یبارم سر اینکه داشتیم صبحونه میخوردیم مامانم داشت چای میریخت و همیشه برای من اول میریزه چون من بزرگترم که یهو مامانم انروز یادش رفت اول برا من چایی بریزه اشتباهی و حواسش نبود برای خاهرم چای ریخت تو لیوانش حسودیم شد گرفتم لیوان رو ریختم رو پای خاهرم که داغ بود پاس سوخت😑😑 وووو ..... چقد بلا اوردم سرش چقد کتک خورد ازم سر حسادت

یعنی میخوام در کل بگم با کوچیک ترین توجه و حرکت از شما اون یکی حسودی میکنه

ولی الان من ۱۸ سالمه اونم ۱۵

با هم اوکیم حسودیم نمیشه😂 همو دوست داریم

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]