من هدفم فرم گرفتن نبود فقط لاغری بدون شل شدن بدن بود چون نمیشه همزمان لاغر کنیو فرم بگیری اول باید لاغر کنی بعد ببینی کجاهات نیاز ب تمرین دارن اگه همزمان بخوای دوتارو باهم کار کنی چربیا میمونه زیر عضله سفت میشن دیگه اب نمیشن
روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
من هدفم فرم گرفتن نبود فقط لاغری بدون شل شدن بدن بود چون نمیشه همزمان لاغر کنیو فرم بگیری اول باید ل ...
ببخشید عزیزم شما کجایید چقدر دادی
یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین. ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن. یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍 الهی امین
من زنجانم من تقریبا سال ۹۹ بود که گرفتم اون موقع ۴۰۰ میدادم
موفق و سلامت باشی
منم میخواستم بگیرم با چند نفر صحبت کردم گفتن وقت نداریم
یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین. ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن. یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍 الهی امین
اگه اضافه وزن بالایی دارین واقعا خیلی خوبه هم انگیزه تون بیشتر میشه واسه لاغریو ورزش همم سریع تر نتج ...
اره وزنم بالاس توی شلوغی اصلا راحت نیستم
فعلا که پیاده روی میرم 😔