2777
2789
عنوان

بچه دوم 🤕دختر یا پسر؟

214 بازدید | 18 پست

من ی دختر دارم دوست ندارم دخترم تنها بمونه میخام ی خاهر داشته باشه باهم رفیق و هم دم باشن فک میکنم بدون خاهر زندگی سخته و آدم تنهاست ولی دیگه نمیخام بچه دیگه ای بیارم دوتا دختر بنظرم کافیه میخام در آینده ک خاستم باردار بشم دوباره آی وی اف کنم ک صدردصد اینم دختر بشه ولی اطرافیان میگن یکی بعدی پسر بیار تو ک آی وی اف میکنی من فقط دومی رو میخام بخاطر دخترم بیارم ک تنها نباشه شما بگین دختر یا پسر؟ خاهر داشتن بهتره یا برادر داشتن؟ 

حقيقتا من نظرم اينه بسپوريم به خدا خدا حتما صلاح ميدونه چي برامون بهتره نه ماها با علم كممون 

حالا گاهي ادم تحت فشاره اون موقع فرق داره اما زماني كه فشاري نيست بهتره ادم به بالايي اعتماد كنه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی بسه.... دومی واقعا خیانت ب دنیا و طبیعت و جامعه هست

چه جالب با امضاتون نميخونه😒

خوبه ياد بگيريم در محدوده سوالي كه شده جواب بديم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

شما هر کدوم بخوای خدا برعکسشو بهت میده نیازی به آی وی اف هم‌نیست

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

بنظرم از هر دو جنس داشتن بهتره. بالاخره داداش هم میتونه پناه خواهر باشه. حالا که اگ دختر شد برات فرقی نداره بسپار به روند طبیعی حالا یا دختر یا پسر

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

هرچیزی که خدا برات صلاح بدونه اون قطعا بهترینه . مطمئن باش خواهر یا برادر هر کدومشون خوب باشن دنیا مال طرفه بدم باشن غصه میخوره. من هم خواهر خوب دیدم هم اینجا خواهر بد دیدم خودمم برادر دارم که با دنیا عوضشون نمیکنم و دل گرمیم هستن

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

خودت که سه تا سه تا میاری برای بقیه خیانته  

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

امضاتونو نگاه کردم با این حساب شما خیانت کار بزرگی محسوب میشین 3 تا🤕اونم بقول خودتون تو این جامعه 

ولی من قرار نیست اینجا بزرگ کنم بچه هامو