2777
2789

دکتر برا دخترم دوماه پیش نوشت الان باز با همون علائم شدید سرفه خلطی میکنه براش خریدم یادم نیست دکتر گفت روز اول چند سی سی بدم اما روزای بعدش گفت دو ونیم سی سی

دخترم دوسالشه و یازده کیلوعه کسی میتونه کمکم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من ۱۲ کیلوئه دکترش گفت ۳ روز، روزی ۳ سی سی

درسته عزیزم دکتر داروخانه هم به من گفت دو ونیم سی سی پس کار به روز اول دوم ندارم همون مقدارو میدم دکتر خودش امروز نیست بهش دسترسی ندارم

جدی؟؟؟ من نمیدونم چقد شد خواهرم خرید با اسنپ برام فرستاد فعلا هزینه اش رو بهم نگفته اما فک نکنم انقد ...

آرره اونی که توبازار ایران به اسم خارجی میفروشن الان حدودای ۲۵۰تومنه 

ولی اصلش آمریکاییه کمپانی فایزر زده

آرره اونی که توبازار ایران به اسم خارجی میفروشن الان حدودای ۲۵۰تومنه  ولی اصلش آمریکاییه کمپان ...

اینم گوشه ی جعبه اش زده فایزر اما فکر میکنم همین حدودای ۲۵۰باشه ولی محشره بخدا بچه تا میخوره تب قطع میشه خلط گلو تموم میشه 

اوون اصلیه فقط ۵سی سی هستش وای یکساعته اثر میکنه

والا خدا خیر بده به سازنده هاشون وگرنه ما مادرا خل میشدیم هنوز اول پاییزه بچه ام دوبار ناجور مریض شده امیدم اول به خدا و بعد به این داروهاس یه اسپری بینی هم دکترش داده کلدماریس اونم عالیه تو ذهنتون باشه