2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخش عمده ای از افسردگی معمولا از شرایط محیطی میاد با تغییر محیط یا بهتر کردنش افسردگی هم بهتر میشه اگه حاد باشه کنار مشاور دارو هم باید یه مدت مصرف کنی ، ورزش و غذای سالم خیلی کمک میکنه یه ازمایش خونم بده بعضی کمبود ویتامینا باعث افسردگی میشه 

زعفران بخور زعفران شادی آوره.. شربت زعفران درست کن بهور خیلی موثره... موز... عسل روزی یه قاشق با آبجوش قاطی کن بخور... کنجد.... خرما... زنجبیل... کلا چیزایی که طبع گرم دارن بخور من امتحان کردم واقعا تاثیر داره... چیزایی که طبع سرد دارن اصلا نخور مثلا لبنیات.. سبزی اینا نخور

اسپند دود کن بو کن دودشو... آتیش روشن کنه بشین سرتو بگیر جلوش و بو بکش بزار مغزت گرم بشه

کلا طبع درمانی بکنی خیییییلی تاثیر داره ثاثیرش قطعیه

الان پاشو یه لیوان شربت زعفران درست کن میبینی چقدر شاد میشی

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

سعی کن اصلا تو خونه نشینی همش تحرک داشته باش 

تخرک هورمون های شادی آور رو ترشح میکنه

اگه میخوای افسرده بشی فقط بشین تو خونه.. تنبلی کن

الام پاشو لباستو بپوش یه سر برو بیرون حال و هوات عوض بشه

تو افسرده نیستی تو فقط مغزت سرد شده

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

از اونجا که دیگه میتونم از زندگی لذت ببرم حس پوچی ندارم افکار خودکشی دیگه ندارم ناامید نیستم دیگه خی ...

من خیلی ناراحتم همش(شرایط زندگیمم پراز تنشه)همش تو خودمم(توفکرم)اصلا انرژی وجون ندارم،کم حرفم ،فکر خودکشی ندارم بنظرت افسرده ام

پولشو ندارم میشه چن تا نکته ک کمک کرد بهت خوب شی رو بگی ماهم استفاده کنیم🥲🌹

منم پولشو نداشتم نتونستم برم ولی یه بار پیش روانپزشک رفتم یه دوره ی سه ماهه دارو خوردم بعدش دیگه نتونستم ادامه بدم

برای من دلیل عمده ش پدرم بود همه ی سعیمو کردم هرچقدر میتونم ازش دور باشم

بعدش رشته و شغلم بود که کنار گذاشتمش

با کسی که دوست داشتم ازدواج کردم و کیلومترها از خانوادم دور شدم

بعد شرایط زندگیم که عوض شد حالم رو به بهبودی رفت بعد از تغییر شرایط خودمم شروع کردم به مدیتیشن کردن و بخشیدن پدرم و خودم

الانم سعی میکنم بتونم به همه عشق بورزم

من خیلی ناراحتم همش(شرایط زندگیمم پراز تنشه)همش تو خودمم(توفکرم)اصلا انرژی وجون ندارم،کم حرفم ،فکر خ ...

با این علائم نمیشه گفت هستی یا نه

افسردگی تعریف داره : اگر بیشتر از دو هفته از هیچی نتونی لذت ببری یعنی افسرده ای

بعدش به چند نوع تقسیم میشه افسردگی حاد و مزمن ( از نظر مدت زمان ابتلا ) و افسردگی خفیف تا شدید (از نظر میزان شدت افسردگی )

برای من افسردگی شدید مزمن بود تا جایی که روی مغز و حافظه ام تاثیر گذاشت