2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من حاضر نیستم. چون خودمم میرم سرکار و درحد خودم آسایش دارم حاضر نیستم کسی رو انتخاب کنم که بخوام از آسایشم بزنم و بدبختی بکشم. ولی اگر خودم شاغل نبودم و پول نداشتم درحد معمولی، نه مشکلب نداشتم چون وقتی خودم چیزی نداشته‌باشم از کسی هم توقع نمی‌کنم

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
منم کم آوردم ولی چه میشه کرد تا چن روز دیگم قراره بخاطر اینکه یکم شرایطمون بهتر شه بریم اصفهان🙂خودم ...

ان شاالله ک بهتر میشه شرایطتون

الان همسرتون چقد حقوقشه؟

شوهر من ده تومن ک ۸ تومنش ب قسط می ره🤕

ان شاالله ک بهتر میشه شرایطتون الان همسرتون چقد حقوقشه؟ شوهر من ده تومن ک ۸ تومنش ب قسط می ره🤕

25 تومن حقوق داره اگر بریم اصفهان ولی الان 13 تومن 

خرج زندگی دونفرمونو نمیده هنوزم جهاز کامل نیس عروسی نگرفتیم 

بگم از کم آوردن گذشته دیگه کم کم دارم نابود میشم

همین الان حدود ۷۰_۸۰ میلیون به بانک و قرض الحسنه ها بدهکاریم همه حساب بانکی ها مسدود هست کلی به پدر مادر ها و عمه و عمو بدهکاریم شرایط شغلی مساعد نیست و دخل و خرج اصلا جور نیست 

شرایط روحی و جسمی نابوده و هیچ جوره درست نمیشه 

فقط یه معجزه میتونه همه چیز را درست کنه

والا کسیم ک سرکار نمیره آسایش براش مهمه 

من واسه خودم اینو نمی‌پسندم چون تازه زمانی که رفتم سر کار تازه فهمیدم انقدر شاغل بودن و پول درآوردن سخته که تا کسی نره کار نمی‌تونه توفع داشته‌باشه. مثل اینه که یکی درس نخونده باشه ولی بگه من همسر پزشک می‌خوام. خب نمی‌شه واسه همین می‌گن باید هرکسی با پارتنرش همسطح باشه. من ترجیح می‌دم حداقل واسه خودم چیزی رو توقع کنم که خودم تجربه‌ش کردم تا بتونم دید واضحی داشته‌باشم از چیطی که می‌خوام. 

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.