2777
2789

من یه مدتیه متوجه شدم کیست مویی دارم ولی انگار هنوز مراحل اولیه‌س، نه درد داره نه عفونی شده نه دونه زده. رفتم پیش دکتر سعادتی که تخصصش بیماری‌های نشیمن‌گاهیه گفت برا جراحی ۱۷ میلیون میگیره. الان از چند جا پرس و جو کردم گفتن عمل خاصی نیست که بخواد انقد گرون در بیاد و بیمارستان میلاد خیلی ارزون و تقریبا رایگان میشه. ولی سایت نوبت‌دهی میلاد خیلی چرته و اصلا انگار دکتر عمومی نداره. کسی تجربه جراحی کیست مویی تو تهران داشته که الان کمکم کنه؟ یا کسی هست بدونه کدوم درمانگاه میلاد باید نوبت بگیرم (بجز درمانگاه جراحی که همه دکتراش مردن و من واقعا روم نمیشه) درمانگاه داخلی و عفونی به نظرتون مناسبه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما با لیزر عمل کن چون  روش باز خیلی میتراشن و چندش میشه😮‍💨😖

برادرم چهارسال پیش فک میکنم حدود ۳ داد با لیزر یه کلینیک سمت سعادت اباد بود

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
حتما با لیزر عمل کن چون  روش باز خیلی میتراشن و چندش میشه😮‍💨😖 برادرم چهارسال پیش فک میکنم ح ...

دیگه برنگشته؟ چون از چند نفر شنیدم میگن با لیزر امکان عود دوباره هست. و دوران نقاهتش چقد بود؟

دیگه برنگشته؟ چون از چند نفر شنیدم میگن با لیزر امکان عود دوباره هست. و دوران نقاهتش چقد بود؟

نه برنگشت 

یادم نمیاد ولی خب این چون باز نبود کارا براش راحت‌تر بود دسشویی رفتن و … 

منتها باز ک میکنن قد یه پرتقال خالی میکنن اون تورو و حال ادمو بد میکنه واقعا (روش قبل)

مرحله پانسمان یذره دل میخواست چون باید گاز استریل میکردی تو زخم مادرم دلشو نداشت من انجام میدادم

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
نه برنگشت  یادم نمیاد ولی خب این چون باز نبود کارا براش راحت‌تر بود دسشویی رفتن و …  منت ...

یعنی با لیزر عمل کرد و بازم پانسمان میخاست؟ پس چی میگن با لیزر نه پانسمان میخاد نه مراقبت خاص؟

بعد میشه بپرسم تو چه مرحله‌ای بود؟ ینی دونه چرکی زده بود و درد داشت؟

چون مال من هیچی نیست

فقط و فقط یه سوراخ کوچولو رو باسنمه و زیرش یه ذره سیاهه.

ب نظرت ممکنه مال من تو مراحل اولیه باشه و اذیت پانسمان و اینا نداشته باشه؟ آخه تنهام کسی نیست ازم مراقبت کنه😢

یعنی با لیزر عمل کرد و بازم پانسمان میخاست؟ پس چی میگن با لیزر نه پانسمان میخاد نه مراقبت خاص؟ بعد ...

مال داداشم درد می‌کرد گاهی شدید و اینکه چرک ازش خارج میشد

شاید الان مال شما تو مرحله ای نباشه که به این شدت باشه و خب وسعت جای زخمم اینقدر نباشه شاید