2777
2789
عنوان

روتین پوست چرب

3422 بازدید | 15 پست

خب نکته اول  :صورتتون رو زیاد بشورید. با شوینده غیر صابونی مخصوص پوست های خشک

نکته دوم:   باید مدل موهایتان را طوری انتخاب کنید ک از صورتتون دور بمانند

نکته سوم:  از ماسک ها و اسکراب ها استفاده کنید(من اسکراب شیرو پیشنهاد میکنم) هفته ایی دو بار

نکته  چهارم:  استفاده از کمپرس سرد یا کرم خنک کننده میتواند چربی پوستوکم کنه من  میسلارصورتی پیشنهاد میکنم اونایی ک پوستشون چربه حتما با این صورتشونو تمیز کنن

نکته پنجم:   سراغ لوازم ارایشی بروید ک پایه اصلیشان اب است تا چربی پوست را بیشتر نکنه

❤️↲چی‌خوُشحالت‌میکُنهِ‌همونوُ‌بَرات‌آرزو‌میکُنَم🫂🫀🌱

با شوینده مخصوص پوست خشک؟؟؟ 

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیزم  اونایی ک شوینده پوست خشک میزنن صورتشون کم کم چرب میشع

آخه تو شوینده هایی ک مخصوص پوست چربه ترکیباتی هست که چربی پوستو کم میکنه

شوینده پوست خشک که برعکس عمل میکنه! 

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡

پوست مختلط چیکار کنیم

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
آخه تو شوینده هایی ک مخصوص پوست چربه ترکیباتی هست که چربی پوستو کم میکنه شوینده پوست خشک که برعکس ع ...

حرفت متنیه گلم . من این متنایی ک میزارم  از ی کانال مخصوص پوست میگیرم ب اشتراک میزارم بقیه ببینن 🙏🌹

پوست مختلط چیکار کنیم

صبح  ها:ژل پاکننده_تونر_مرطوب کننده سبک

شب ها:ژل پاکننده _تونر_سرم صورت_مرطوب کننده سبک_ماسک ورقه ایی مخصوص پوستت:)

هیچ وقتم با ارایش نخواب گلم

من صورتمو کرم مرطوب کننده میزنم سریع جوش میزنه اگه کرم نزنم چروک و خشک میشه دوروز هم ژل الئوورا زدم ...

کرم مرطوب کننده خیلی خوب میگم عالیه بمب ابرسانیه صورتو روشن میکنه:)کرم ابرسان شیر گاو عالیع

من هیچوقت ارایش نمیکنم ولی پوستم داغونه 

ب صورتت برس   ماسک بزن هر شب ماسک ورقه ایی نمیدونم عسل بزن ب صورتت یا صورتت هیچ وقت با ارایش پاک کن پاک نکن چون خشک میکنه صورتتو و چروک میندازع  از تونر استفاده کن

میتونم بپرسم ژل آلوئه ورا خوبه یا نه برای پوست نسبتا چرب....چه فوایدی داره ؟ لازمه استفاده کنیم یا نه...من خریدم اما طبیعی نه همین از لوازم آرایشیا نمیدونم لرای چی و چه موقع ازش استفاده کنم!؟

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
میتونم بپرسم ژل آلوئه ورا خوبه یا نه برای پوست نسبتا چرب....چه فوایدی داره ؟ لازمه استفاده کنیم یا ن ...

• توضیحات: آلوئه ورا فواید بسیاری دارد مثلآ برای پوست های لکه دار و برنزه و برای پوستهای خشک و پوست های حساس خیلی مفید است.

ژل آلوئه ورا ژلی طبیعی برای پاکسازی لکه های پوستی است.یک نکته خوب در مورد ژل الوئه ورا این است که هر فردی با هر نوع پوستی میتواند از آن استفاده کند. مانند افراد دارای پوست چرب ، خشک، حساس و طبیعی.