2777
2789
عنوان

سنجش کلاس اول

838 بازدید | 12 پست

سلام خانوما.من بدلایلی نتونستم بچمو بفرستم پیش دبستانی..الان فهمیدم از الان سایت سنجش کلاس اولی ها ۱۴۰۳ باز شده و باید ببرمش سنجش..اونجا حروف رو هم میپرسن؟آخه چون پیش دبستانی نرفته خیلی چیزا رو نمیدونه. درکل چه چیزایی میپرسن

سلام نه اصلا با علم کاری ندارن میخان بفهمن میتونه بره اول یا نه سوالات سنجش اول توی گوگل هست باهاش کار کن فصلا اسمو فامیل پدر مادر ادرس این چیزارو میپرسن

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ربطی به حروف نداره،پیش دبستانی حروف یاد ننیدن،مقدمات بلد باشه،چپ وراست،کار با دست،شناخت رنگا،و... ...

آخه من شنیدم حروف و اعداد و اینا رو پیش دبستانی یبار بهت یاد میدن..ممنونم ک جواب دادی

نه رنگ ها اشکال و یه سری سوالایی که اکثر بچه ها بلدن تو پیش دبستانی اجازه ندارن حروف الفبا رو یاد بد ...

ممنون عزیزم..آخه هم شنیدم هم  دیدم ک حروف و صداها و اعداد رو تو پیش دبستانی داشتن کار میکردن. گفتم بچمو نفرستادم حتما به مشکل میخوره

ممنون عزیزم..آخه هم شنیدم هم  دیدم ک حروف و صداها و اعداد رو تو پیش دبستانی داشتن کار میکردن. گ ...

نه اصلا به هیچ مشکلی نمیخوره کتاب پیش دبستانی گاج رو بگیر و تو خونه باهاش کار کن یه کم آمادگی ذهنیش بالا بره وگرنه هیچ چیزخاصی پیش دبستانی نداره فقط روابط اجتماعیش بالاتر میره و اگر وابسته باشه زودتر یاد میگیره جدا بشه از مادر همین 

آخه من شنیدم حروف و اعداد و اینا رو پیش دبستانی یبار بهت یاد میدن..ممنونم ک جواب دادی

نه،دخار منم پیش دبستانیه،درحد اوا شناسی،چیزی به اسم آ مثلا یاد نمیدن،مثلا بهشون میگن برید تو خونه هرچیزی که اسنش اولش آ داره،نقاشیش بکشید،میخوان از نظر اوایی گوششون اشنا باشه،اعدادم یک تا۹،فقط،اابته خب دختر من از قبل اشنایی داشت با خیلی مسایل واینا براش الان مسخرس،کلا به این چیزا علاقه داره واز۶ماهگی،دفتر وکتاب،کاغذرنگی وچسب و...،زیر دستشه برلی بازی