2777
2789
عنوان

تشخیص خیانت (رابطه ج.نسی) با آزمایش

3071 بازدید | 24 پست

امکانش هس با آزمایش بفهمم شوهرم خیانت میکنه یا نه؟دیروز تو گوشی شوهرم تو قسمت چت دیوار دیدم به خانمی که آگهی همخونه گذاشته بود گفته بود خونتو دو روز در هفته میخوام تا با دوس دخترم بیام....تاپیک قبلم کامل توضیح دادم😔😭❤️‍🩹

میخوام ببینم تا چه حد خیانت کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با هیچ راهی نمی تونی بفهمی متاسفانه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

بزرگترین مشکل ما خانم ها اینه که فقط دوست دارم باور نکنیم!
باور نکنیم چقدر خیانت کرده
باور نکنیم چقدر کثیف بوده
باور نکنیم که بازیمون داده طرف

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     goftino.com/c/QSL5Nk
حالا اگه همچين آزمايشي باشه شوهرت پا ميشه بياد آزمايش بده😐

خودش قسم میخوره میگه واسه سرگرمی و خنده میرم تو دیوار سربه سر اینا میذارم میذارمشون سرکار😔

میدونم دروغ میگه ... بهش گفتم باید ثابت کنی خیانت نکردی میخواسم ببینم اگه میشه با آزمایش تشخیص داد به زور ببرمش

بزرگترین مشکل ما خانم ها اینه که فقط دوست دارم باور نکنیم! باور نکنیم چقدر خیانت کرده باور نکنیم چقد ...

این بنده خدا که برعکسه 

میخواد حقیقت و بفهمه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بزرگترین مشکل ما خانم ها اینه که فقط دوست دارم باور نکنیم! باور نکنیم چقدر خیانت کرده باور نکنیم چقد ...

بقیه از بیرون به قضیه نگاه میکننو خیلی راحت نظر میدن 

ولی نمیدونن چقد سخته ... دیروز تا حالا تو دلم خالیه آشوبم حالم داغونه نمیدونم چیکار کنم با کی حرف بزنم.... دوتا بچه دارم😭 از طرفی حالم دیگه ازش بهم میخوره و میدونم نمیتونم دیگه ببخشمشو باهاش ادامه بدم، از طرفی از خودم مطمئن نیستم که اونقدر قوی هستم که بتونم تا آخرش پیش برم و جدا شم😔

بقیه از بیرون به قضیه نگاه میکننو خیلی راحت نظر میدن  ولی نمیدونن چقد سخته ... دیروز تا حالا ت ...

چرا فکر می کنی قوی نیستی؟ و چرا فکر می کنی اخرش جدائی هست؟
بهت قول میدم شاید شوهر نامرد و کثیف باشه؛ اما از شوهر من نامرد تر و کثیف تر نیست.
من هم یه روزی مثل تو شکستم
اما امروز روی پای خودمم

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     goftino.com/c/QSL5Nk
میدونم سخته ولی واقعا انتظار داری تو خونه خالی چیکار کنند مشخصه دیگه 

تاپیک قبلمو بخون... قبلا هم دیده بودم تو دیوار سربه سر خانما میذاره و واسه سرگرمی چت میکنه ... خودش قسم می‌خورد میگف فقط سرکار میذارمشون الکی اینا رو میگم..‌ میدونم دروغ میگه ولی میخ ام مطمئن شم تا رابطه هم پیش رفته و مدرک جمع کنم