2777
2789

سلام دوستای گلم 

من شوهرمو دوس دارم اونم نمی‌دونم داره یا ن!

پسر۲ساله هم داریم مستقلم و درآمدم خوبه 

نمی‌دونم طلاق بگیرم یا ن 

راستش خیلیا باشرایط من شاید بگن خوبه و بمونم ولی سختمه با کسی باشم ک بهم محبت نمیکنه واسم وقت نمیذاره بخدا منم محبت میکنم میگه به سنت نمیخوره اینکارا آخه عوضی من۲۶سالمه مگه چند سالمه 

بی مسئولیت حتی ی بار نشده واسه بچمون لباس بخره واسه خودم و پسرم خودم لباس میخرم حتی واسه اونم 

من خیلی خوشگلم ولی اون هیچوقت ازم تعریف نمیکنه محبت نمیکنه پیشش احساس ناکافی بودن میکنم بااینکه کارمندم عصرا هم کار خودمو دارم به بچه خونه آشپزی و خودمم میرسم ولی بازم حس میکنم خوب نیستم بس اون زیاده خواهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطت سخت هست ولی راهش طلاق نیست 

با طلاق اوضاع خیلی بدتر از اون چیزی که فکر میکنی میشه و بزرگترین لطمه رو پسرت میخوره 

شاید اگه بچه نداشتی اوضاع فرق داشت 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

کاری که میدونی درسته رو انجام بده به خودت ظلم نکن هیچکی مهم تر از خودت نیس اگه حس میکنی در حقت داره اجهاف میشه جدی باهاش صحبت کن و تصمیمت رو بهش بگو یا درست میشه یا نه دگ...

لطفا لایک ننمایید🗿