2777
2789

سلام دوستای گلم 

من شوهرمو دوس دارم اونم نمی‌دونم داره یا ن!

پسر۲ساله هم داریم مستقلم و درآمدم خوبه 

نمی‌دونم طلاق بگیرم یا ن 

راستش خیلیا باشرایط من شاید بگن خوبه و بمونم ولی سختمه با کسی باشم ک بهم محبت نمیکنه واسم وقت نمیذاره بخدا منم محبت میکنم میگه به سنت نمیخوره اینکارا آخه عوضی من۲۶سالمه مگه چند سالمه 

بی مسئولیت حتی ی بار نشده واسه بچمون لباس بخره واسه خودم و پسرم خودم لباس میخرم حتی واسه اونم 

من خیلی خوشگلم ولی اون هیچوقت ازم تعریف نمیکنه محبت نمیکنه پیشش احساس ناکافی بودن میکنم بااینکه کارمندم عصرا هم کار خودمو دارم به بچه خونه آشپزی و خودمم میرسم ولی بازم حس میکنم خوب نیستم بس اون زیاده خواهه

وای خدا چرا شوهرا اینطوری ان. من بچه ندارم ولی شرایطم مثل شماست نمی‌دونم شاید حتی بدتر. شوهر من محبت که هیچی وقت گذاشتن که هیچی حتی رابطه هم هیچی. به جاش همیشه تو گوشیش رد پایی از فیلم پ. و .ر. ن هست. حتی تو بگو یه بغل ساده نمیکنه منو. تو شش سال رابطه مون ده بار کلا منو نبوسیده. هیچوقت به حرفم گوش نمیده و اکثرا حتی وقتی باهاش حرف میزنم جوابمم نمی‌ده. ولی با این وجود نمیتونم بگم باید ازش جدا شم. فکر میکنم درست میشه 😔 امید دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا چرا شوهرا اینطوری ان. من بچه ندارم ولی شرایطم مثل شماست نمی‌دونم شاید حتی بدتر. شوهر من محبت ...

شوهرمنم اینجوریه تف به روی نامبارکش باشه، باهاش حرف میزنم جواب نمیده با چشم و ابرو جواب مبده مدام میزنه تو ذوقم همش نیش میزنه کنایه میزنه

خاک بر سرشون من اینقدر ذوقم کور شده که دیگه عادت کردم. کلا ذوق نمیکنم دیگه 😔

اره منم دیگه کلا همه چیز خورده تو ذوقم از بس بهم بااون زبونش نیش میزمه همیشه میگم ان شالله همنشینت اون دنیا مار و عقرب باشه