2777
2789

اطلاع  دارین دکتر تهرانی چه روزایی میره بیمارستان بخش نازایی.نمیدونین خودشون ویزیت میکنن یا دستیاراشون.هرکی اطلاع داره خواهش دارم ازش که جوابمو بده.خداخیرتون بده

دستیارهاشون ویزیت میکنن خودشون فقط تو اتاق عمل هستن .احتمالا شنبه و چهارشنبه باشن .شما هرروزی ک دوم پریودتون بود برید برای سونو 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دستیارهاشون ویزیت میکنن خودشون فقط تو اتاق عمل هستن .احتمالا شنبه و چهارشنبه باشن .شما هرروزی ک دوم ...

شما خودتون رفتین یاشنیدین اینجوریه برنامشون.مرسی جواب دادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودتون رفتین یاشنیدین اینجوریه برنامشون.مرسی جواب دادی

من مریض دکتر نقشینه ام و دوروز پیش اونجا پانکچر شدم.

انشالله بسلامتی انتقال بدی ومثبت بشی

ممنونم برام دعاکن .خیلی ناراحتم باید سرم ای وی ای جی بزنم ک گیرم نمیاد و خیلی خیلی گرونه. انشاالله خدا دامن همه منتظرهاراسبزکنه

ممنونم برام دعاکن .خیلی ناراحتم باید سرم ای وی ای جی بزنم ک گیرم نمیاد و خیلی خیلی گرونه. انشاالله خ ...

انشالله خدا کمک کنه وسرم گیر بیاد وهمه چی خوب پیش بره.ببخشید خیلی سوال میکنم .منم باید سرم بزنم قبل انتقال اما دکتر نقشینه میگن قبول نداره این چیزارو.یعنی خودمم مریضش بودم قبل رد می‌کرد سرم ولنفو تراپی را.الان مشکلی نداره که بخاد براتون سرم بنویسه

انشالله خدا کمک کنه وسرم گیر بیاد وهمه چی خوب پیش بره.ببخشید خیلی سوال میکنم .منم باید سرم بزنم قبل ...

عزیزم دکتر زنان که این سرم را نمینویسه دکترهای ایمونولوژی مینویسن که تو اصفهان دکتر رویاشرکت و شاکریان و  طوبی مومن معروف هستن .ممنونم انشاالله.من قرارشد ۳روز قبل انتقالم بزنم

عزیزم دکتر زنان که این سرم را نمینویسه دکترهای ایمونولوژی مینویسن که تو اصفهان دکتر رویاشرکت و شاکری ...

برا منم  دکتر قاسمی نوشت اونم متخصص ایمونولوژی.اما یه نامه هم داد گفت برا دکتر تهرانی  که اونم تایید کنه.من  قبلا بیمار دکترنقشینه  بودم چون قبول نداره این موضوع را میخام بزم پیش تهرانی 

برا منم  دکتر قاسمی نوشت اونم متخصص ایمونولوژی.اما یه نامه هم داد گفت برا دکتر تهرانی  که ...

والا من رفتم پیش نقشینه .گفت نامه بستری بگیر و برو بیمارستان ۳روز قبل انتقال سرم را تزریق کن و بعد برات انتقال انجام میدیم .ولی نامه نداد و گفت همون نامه دکتر ایمونولوژی کافیه

ممنون عزیزم .انشالله خیرباشه براتون

ب همچنین گلم. 

شما قبلا ای وی اف کردی پیش نقشینه؟ تاحالا سرم زدییا دفعه اولتونه؟ تونستی تهیه کنی؟خبراز هزینش داری؟ گفتن برو سازمان غذاو دارو من هنوز نتونستم برم😔

ب همچنین گلم.  شما قبلا ای وی اف کردی پیش نقشینه؟ تاحالا سرم زدییا دفعه اولتونه؟ تونستی تهیه ک ...

قربونت.بله سه بار.یبارشم خارج رحمی شد.هرسه بارم پیش نقشینه.یبارم مرکز خصوصی اونم منفی شد.براهیچکدوم انتقالات هم سرم نزدم.شما آزمایش اپکا دادی.ازمن رسید به ۱۵ عددش.دکتر گفت دیگه لنفو تراپی نمبنویسم سرم بهتره

قربونت.بله سه بار.یبارشم خارج رحمی شد.هرسه بارم پیش نقشینه.یبارم مرکز خصوصی اونم منفی شد.براهیچکدوم ...

ن ازمایش اپکا ندادم .نمیدونم والا فقط انتی تیپو دادم با سی دی مارکرها .دکتر ایمونولوژی ب محض دیدن ازمایش گفت طبیعی نمیشی و نیاز ب سرم و ای وی اف داری ک اومدم پیش نقشینه و برای باردوم پنجشنبه تخمک کشی شدم .فرداهم میرم که ببینم چندجنین دارم و ی سرهم برم سازمان غذا و دارو برای گرفتن این سرم .ی دوستان گفت هزینش ۱۷میلیون و نیم شده خواستم بدونم بابیمه این شده یا ازاد🥺 اخه چرا انقدر این سرم کمیاب و گرونه 😭😭😭😭