2777
2789
عنوان

یکیو میشناسم خیلی خوشگل بود چیکار کنم دخترم شبیهش بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 46 پست
وای یه لحظه ترسیدم... چه خواسته ی عجیبی !

چرا ترسیدی

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز برو سر قبرش ،چله خوشکلی بگیر  حتما جواب میگیری

راس میگی🧐

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

نمیشه که حالا چرا فوت کرد

ایست قلبی

میگن اگ تو بارداری به شخصی زیاد نگاه کنی بچه شبیه اون میشه. حالا نمیدونم راسته یا نه. چه شکلی بود ا ...

خیلخیلی خوشگل بود اصلاتا حالا اونجوری خوشگل ندیدم

قد بلند اندام کشیده. چشم درشت مشکی اصلا همه چیز قیافش به هم میومد

کمر ژنتیک رگ به رگ شد

آخه خود ایشون هم همچین پدر مادر زیبایی نداشتن پس به کی رفته بودن

سلام خوبی..

سلام متشکرم شما خوبین 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
فداتون.تاپیک لباس عروس ترکید.😁مراسم عروسی رفتی چیشد لباسا

خودم گذاشتم برای حذف آخه شناسایی شدم 😂

مجبور شدم تاپیک هام بزارم برای حذف اینم که در هفته سه تا بیشتر نمیشه 

اره خوب بود خداروشکر همه چیز عالی 

لباساشون هم تغییر داده بودند جاری مشکی بود 

خواهر داماد سرخابی 

جالب فقط خواهر عروس لباسش کرم خیلی روشن دنباله دار 

عین خیالشون هم نبود من موندم که چرا عروس به خواهرش چیزی نگفته بود این همه جدال راه افتاد واسه لباس 

اما خواهر عروس لباس این مدلی پوشیده بود

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خودم گذاشتم برای حذف آخه شناسایی شدم 😂 مجبور شدم تاپیک هام بزارم برای حذف اینم که در هفته سه تا بی ...

خداروشکر اونا درک کردن تغییر دادن.پس ب عروس بگو انقد کشمکش راه انداختی ک فقط خاهر خودت روشن بپوشه .چ خودخاه

خداروشکر اونا درک کردن تغییر دادن.پس ب عروس بگو انقد کشمش راه انداختی ک فقط خاهر خودت روشن بپوشه .چ ...

به مادر عروس گفتم ارزش داشت اینکارو انجام بدین حالا ما ک حمایت کردیم طرف از خودی رو نگرفتیم پشت شما بودیم 

گفت دخترم لباسش خراب شده بوده تو خیاطی دیگه اینو دقیقه نود خریده منم خندیدم رفتم تا آخر عروسی با من سر سنگین بود 

به مادر عروس گفتم ارزش داشت اینکارو انجام بدین حالا ما ک حمایت کردیم طرف از خودی رو نگرفتیم پشت شما ...

خوب گفتی..شایدم گفتن اونا سفید میپوشن دخترمام بپوشه.ولی کار خودشون غلط شد .دلم ب خاهرشو و جاریش سوخت

نمیدونم یادتونه یا نن.ک گفتم خاهرای شوهرم میخاسن بیان ارایشگاه عروسیم. کنسلشون کردم.. خواهر کوچیکم گ ...

اره جانم تو تاپیکم بودین یادم هست 

گاهی یکی بی عقلی می‌کنه ولی اشتباهشو میپذیره

اما من بعد از دیدن لباس خواهر عروس کلا دیدگاهم به هم ریخت روی این مسئله گفتم جریان فراتر از این چیزا بوده 

شاید میخواستن خواهره با عروس ست باشه 

به هر حال گذشت 

ولی یکی از کاربران شناساییم کرده هرچی تاپیک میزنم میاد 

برام پیام میزاره روز گذشته گذاشتم حذف باز دیشب تاپیک آخرم پیام گذاشته