2777
2789
عنوان

۳۰ هفتم توروخدا بیایدددد 😭😭

232 بازدید | 24 پست

بچه ها نزدیک ۳۰ هفته ام پارسال نی نی هامو ازدس دادم الانم همش توهم دارم کیسه سوراخه توروخدا هر دید ی دعایی بکنه ۶ هفته دیگم بسلامت بگذره 

دقیقاااااااااااااااااا منم 30 هفته ام وهمش توهم  کیسه اب دارم برای منم دعاکنید تروخدا. عزیزم یه سوال تکونای بچت درچه حده؟ 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این بارداریت ربطی به بارداری قبلیت نداره و حسی که داری طبیعیه ولی سعی کن سرتو آنقدر مشغول کنی که این موضوع ذهنتون درگیر نکنه چون هم بچه و هم خودت اذیت میشید و استرس هم باعث زایمان زودرس و .... میاره

روزا کمتره شبا بیشتر سردی بخورم کم میشه چجوریه از تو تکرر ادرار داری 

مال من خیلی ورجه ورجه میکنه مخصوصاشبابعضی وقتا دیگه دردم میگیره ازضربه هاش  🤦‍♀️اره تکررادرار که دارم دقیقا انگار همش فشار میاره بهم 😬بچت چیه جنسیتش؟ 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
از من بعضی روزا تکوناش دردناکه دختره از تو چیه من سرکلاژم 

ای جونم خدا حفظش کنه 😍😍😍😍😍دردناکه ضربه هاشون ولی شیرینه منکه یه ذره کم بشه تکوناش دلم براش تنگ میشه😁😁😁😁مال من پسره انشاله به سلامتی زایمان کنی سروقت عزبزم 😍😍😍😍😍برای منم دعاکن ذ

همچنین گلم ممنون 😍

😘😘😍