2777
2789

۳۲ هفتمه تازه دارم سیسمونی میخرم ینی مامانم گف بود میخریم ما بعد الان پول دستشون نی تو این ۹ ماه پول نیومد دستشون سرویس چوب قرار نیست بخریم جا نداریم و اینک مامانم گفت اونو نمیخرم کلا خریدام ۱۰ تمن هم نیستن هیچ چیز تو چشم نمیخریم مثلا یکم عروسک و اینا شوهرمم دستش خالیه وگرنه میگرفت خانوادگی تو وضع مالی خوبی نیستیم الان دلم گرفته بچم هیچی خریده نمیشه براش من خیلی مادر بدیم تو شرایطی بدنیا میاد ک هیچی نداریم بخدا اون موقع ک حامله شدم همه چی خوب بود دل خودم ک یسری وسایل رو دوست دارم دشته باشم نمیشه هیچی برای دخترم خیلی ناراحتم ینی بزرگ بشه منو میبخشه؟

سه دست سایز ۱ یه دست صفر گهواره شیشه شیر پستونک تب سنج رخت خواب پتو دور پیچ خریدیم براش یه کالسکه و کیف مادر و زیر انداز تعویضو یکم وسایل بهداشتی همینو میخایم بخریم بنظرتون دیگ هیچی نمیخاد ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اون دختر گل بزرگ بشه هیچی یادش نیست،آسیبی هم از نظر کمبود هایی که میگی نمیبینه،ولی بخاطر حس منفی و ناراحتی و پر استرس و اضطراب شما قطعا آسیب میبینه و شاید نبخشت، پس شاد باش فرزندت به سلامت تو و پدرش احتیاج داره حالا با دوتا وسیله بیشتر یا کمتر بزرگ میشه 

بچتون چیزی یادش نمیمونه که .من که بچم جلوم درد میکشه نمیتونم کاری کنم بچم منو نمیبخشه

کاش از همه عمر من کم بشه به همه بچه سلامتی و شادی و زندگی راحت برسه

این چیزا اصلا مهم نیستن تلاش کن یه بچه شاد با یه فکر و هنر خوب باشه.۴ تا تیر و تخته چه اهمیتی داره.

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
والا اون دختر گل بزرگ بشه هیچی یادش نیست،آسیبی هم از نظر کمبود هایی که میگی نمیبینه،ولی بخاطر حس منف ...

خیلی ناراحتم کل این ۷ ماهو اصلا استرس اینا نداشتم همه کار کردم سلامت و تندرست باشه الان دلم براش میسوزه از خودم متنفرم

ینی دخترم بزرگ بشه نمیگ تو ک نداشتی چرا منو اوردی

خب الان که درکی نداره تا بزرگ میشه هم تلاش کنین که وضع بهتر بشه.

ان شاءالله اومدنش پربرکت باشه.

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.