2777
2789
عنوان

شب اولی که میفهمی بهت خیانت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 82 پست
اول سعی کنید ب خودتون و رفتارتون مسلط باشین  شاید هزارتا سوال مسخره میاد تو ذهنتون مثلا دلیل ...

فکر نمیکردم هیچ وقت این کارو در حقم بکنه 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
ای وای این بده چون بلاخره هی میبینیش 

نه نمیبینمش 

ولی میشناسم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میتونستم کاری کنم دلت آروم بگیره 

شب سختی دارم میگذرونم

صبح باید عادی باشم دخترمو راهی مدرسه کنم 

فکر نمیکردم هیچ وقت این کارو در حقم بکنه 

متاسفم این درد کمی نیست 

ولی فقط اجازه ندین افکارتون شما رو ب سیاهی بکشونه 

فقط مدام ب خودتون یادآوری کنید شما کوچکترین اشتباهی نداشتین و همسرتون از ضعف خودش بوده ک ب اینجا کشیده شده 

شاید ریشه در تربیت خانوادگی یا کودکیشون داره 

شب سختی دارم میگذرونم صبح باید عادی باشم دخترمو راهی مدرسه کنم 

خدا بهت صبر بده و هرچی به صلاحته رو واست رقم بزنه    اگه تصمیم گرفتی ببخشیش ببخش اما زود اینکارو نکن خوب اذیتش کن بی محلی کن بزار بفهمه ممکنه حتی از دستت بده   دیگه آسون و ارزون نباش واسش 

سلام عزیزم

فقط سعی کن کسی رو مطلع نکنی فعلا..ارامش خودتو حفظ کن میدونم چه حالی هستی چون

دقیقا ۱۳ خرداد من توی همچین وضعی بودم

خیانت دیدم و دعوا و گریه و‌ زاری شوهرم خودکشی کرد خودم بردمش بیمارستان و و و ... گفتم طلاق!! رفتیم دفتر قضایی..دفتر وکیل..دادگاه...

نزدیک به یک ماه نرفت سرکار بس که حالش بد بود(حقش بود دوست داشتم بدتر هم میشد)

خلاصه که وضع بدی بود و هست

تا اینکه رفتم مشاوره و فعلا جلساتمو ادامه میدم به قول مشاور واسه طلاق وقت داری یه کم زمان بده ببین چیکار میخواد کنه ... پشیمونه یا نه... 

گفتم حق طلاق رو باید بدی که هر زمان خواستم راحت جدا شم گفت باشه و بهم داد

سلامتی اقا امام زمان صلوات😍
بمونم به خودم بد کردم برم به بچه هام 

بنظرم به بچه هات بدنکن اونا بعد خدا دیگه غیر شما دیگه پشتوانه ندارند ازش پول بگی پس انداز کن وکاری بهش نداشته باش خیلی بخودت وبچه هات برس فکر کن فوت شده

بابچه هات خوش باش 

اصلا گوشیش روچک نکن اون هزارتا دروغ میگه که باورت بشه پاکه

بسپار دست خدا همه رو دید و ادبش میکنه فقط صبوری میخواد

ببین اسی یه چیزی یادم افتاد دوست خواهرم داره جدا میشه اونم دوتا دختر داره میگه چندساله از خیانت شوهرش خبر داشته صبر کرده بچه ها بزرگ بشن 

اگر شوهرت آدم سالمی بوده این یه بار پاش لغزیده باید کمکش کنی که این مسیر اشتباه را ادامه نده و زندگیتون حفظ بشه فکر کن معتاد شده که نیاز به کمک داره والا این اخر ش تباه میشه 

من مرد خیانتکار ندیدم عاقبت بخیر بشه 

زود وا نده 

حق و‌حقوقتو بگیر

اموال اگه داره بگو به نامت کنه

شما بچه دارین کنار وکالت طلاق که میگیری میتونی حضانت بچه‌هارم بگیری

الانم فقط همون مشاور میتونه کمکت کنه

به قول دوستمون خیانت مثل مرگ عزیز می مونه باید عزاداری کنی 

انگار تا مدتها جای خالی اون عزیز رو میبینی و یادت میفته

خودم دقیقا اینجوری بودم و هستم

سلام عزیزم فقط سعی کن کسی رو مطلع نکنی فعلا..ارامش خودتو حفظ کن میدونم چه حالی هستی چون  دقیق ...

دوران سختی گذروندی 

چه روزای سختی در پیش دارم 

زود وا نده  حق و‌حقوقتو بگیر اموال اگه داره بگو به نامت کنه شما بچه دارین کنار وکالت طلاق که ...

مال اموال تا دلت بخواد داره 

ولی به بچه شم نمیده چه برسه به من

باغ ویلا ملک واملاک

متاسفم این درد کمی نیست  ولی فقط اجازه ندین افکارتون شما رو ب سیاهی بکشونه  فقط مدام ب خ ...

ریشه در سادگی و محبت بیش از اندازه من بوده 

بنظرم به بچه هات بدنکن اونا بعد خدا دیگه غیر شما دیگه پشتوانه ندارند ازش پول بگی پس انداز ...

من جونم بچه هامه 

مثل مرغ پرکنده م 

نمی‌دونم چی درسته چی غلط 

چیکار کنم 

دوران سختی گذروندی  چه روزای سختی در پیش دارم

اره خیلی سخت

واسه همین کاملا می دونم چی میگی

اینقدر گریه کردم که دیگه اشکم خشک شد و اشکی برای ریختن نداشتم فقط ناله میکردم

اونم میومدکنارم مث ابربهار گریه میکرد ولی فایده نداشت که

باهم برید مشاوره 

تا راحتتر بگذره

چون دوتا بچه داری طلاق راه اول و اخر. نیست

از شوکش که در اومدی تصمیم بگیر

اون دختره رو هم یه جوری بترسون که دیگه این غلطا نکنه