2777
2789
عنوان

حرف زدن کودک 15 ماهه

3316 بازدید | 25 پست

سلام

من بچم 15 ماهشه و تقریبا هیچ کلمه ای نمیگه

فقط تازگیا گاهی با خودش دده، نن،میگه

بهم میگن ببرش پیش متخصص و گفتار درمانی تازبون باز کنه

بچه اولم از 10 ماهگی چندتا کلمه میگفت

حالا نگرانم

واقعا باید ببرم پیش گفتاردرمان یا هنوز وقت داره؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

بابا چه انتظاری از بچه پونزده ماهه دارین؟ به وقتش زبون باز میکنه.  بچه بزرگ هرجور بوده قرار نیست بعدی هم همونجور باشه. 

الان هم خوب میگه دد نن و اینا. 

اروم اروم میگه عجله نکنید.. فقط براش کتاب بخونید،  حرف بزنید،  بذارید اروم اروم زبون باز کنه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کلمه ای نمیگه؟ حتی آب؟ بچه اولت کم حرفه باهاش حرف نمیزنه؟ اصولا بچه دوم بخاطر خواهر یا برادری که ...

هیچی

فقط همیشه موقع گریه میگه امه

اتفاقا اولی خیلی پرحرفه. خودمونم زیاد باهاش حرف میزنیم

امروز ابجیم میگفت میگن نباید بچه های زیر2 سال تلویزیون ببینن، دیر به حرف میان، منم نگران شدم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
بابا چه انتظاری از بچه پونزده ماهه دارین؟ به وقتش زبون باز میکنه.  بچه بزرگ هرجور بوده قرار نیس ...

هوووففف

خیالم تاحدودی راحت شد، اخه ازبس اطرافیان همش میگن وای بچت هیچی نمیگه؟ 

هیچی فقط همیشه موقع گریه میگه امه اتفاقا اولی خیلی پرحرفه. خودمونم زیاد باهاش حرف میزنیم ام ...

آره تلویزیون یه مقدار تاثیر داره ولی خوب بستگی به خود بچه داره. حالا یک بار بخاطر اینکه مطمئن باشی هیچ مشکل خاصی نیست ببر پیش گفتار درمانگر ضرر نداره

هوووففف خیالم تاحدودی راحت شد، اخه ازبس اطرافیان همش میگن وای بچت هیچی نمیگه؟ 

ول کن اطرافیان رو

برو اطلاعاتت رو زیاد کن.  بگو عادیه و زبون باز میکنه. 

سرچ بزن ببین تاچند سالگی نرماله؟ 

گفتن، بگو مثلا تا سه سالگی عادیه.  مثال گفتما. دقیقش رو سرچ بزن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

برای من ۱۷ ماهشه مامام بابا دردر گاگا آجی .... اینا میگه تمرین کنید انشالله به حرف میوفته

چه عالی

خداحفظش کنه

چشم.. بازم تمرین میکنم باهاش

ول کن اطرافیان رو برو اطلاعاتت رو زیاد کن.  بگو عادیه و زبون باز میکنه.  سرچ بزن ببین تا ...

تو کارت بهداشت نوشته باید 4،5 کلمه بگه تو این سن

انقد بهش میگم خدا از دهنت بشنوه😓

پسر من تا دو سالگی بابا و دد گفت

کم کم باهاش کار کردم مثلا سلام هزار بار تو رو گفتم 

مامان دایی و.... هی گفتم دیگه الان افتاده رو روال حرف میزنه کلمه جدید هم دوبار بگم میگه

هرکسی گفت چرا حرف نمیزنه گفتم مادر داره دایه نشو

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
چه عالی خداحفظش کنه چشم.. بازم تمرین میکنم باهاش

مثلا چیزی میخواد بگو اسمشو بگه 

مثال آب بگو چی میخوای آب بیارم بگو آب

اینطوری کلمه های اسون رو آموزش بده

بعد بهش میگی برو کنترل رو بیار گوشی بیار متوجه میشه؟

تو کارت بهداشت نوشته باید 4،5 کلمه بگه تو این سن

حالا جای پنج تا،  سه تا بگه. اذیت نده بچه رو. 

خواهرزاده من همسن بچه شما بود و حتی بیشتر مثلا ۱۹/۲۰ماهه بود هیچی نمیگفت.  با آوا حرف میزد.  کلمه نمیگفت. تاااااا گذشت و تخم کبوتر دادن،  زبونش باز شد 🫣😂😂😂😂😂

نگران نباش بابا. ریلکس کن.  استرست به بچه منتقل میشه فقط اطلاعاتت رو بالاببر و چیزی گفتن با اطلاعات بالا جواب بدی.