mamifereshteha مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 185 عنوان بالا رفتن تیتر بتا بدون چیزی که در رحم و خارج از رحم چیزی مشخص باشه 1406 بازدید | 27 پست آخه مگه میشه امروز بتام ۱۶۶۶ بود سونو شکمی و واژینال شدم ولی هیچی مشخص نبود بخدا دارم دیونه میشم آخه چطور ممکنه یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔 1402/07/30 | 01:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamifereshteha مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 185 لکه بینی دارم درد زیرشکم سمت چپ دارمبعد ۱۷ روز تاخیر یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
mamifereshteha مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 185 ارامش داشته باش.ان شالاه چند روز دیگه داخل رحم حالش خوبه آخه این بار دومه سونو میشم و هیچی مشخص نیست بر اساس آخرین پریودی الان ۷ هفته و چند روزمه یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
mahbanoo3333 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 40826 واقعا دکتری ک فرستاده تورو سونو خیلی احمق بوده بااین بتا خب معلومه دیده نمیشه بتات خیلی بالا نیست ک چیزی بخواد بببینه.
mamifereshteha مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 185 واقعا دکتری ک فرستاده تورو سونو خیلی احمق بوده بااین بتا خب معلومه دیده نمیشه بتات خیلی بالا نیست ک ... آخه بتام آروم میره بالا یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
mamifereshteha مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 185 شاید لقاحدیر انجام شدهاسترس نداشتهباش آخه هیچی خب نمیشه الان نزدیکا ۸ هفتمه یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
yaghma1402 عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 6419 آخه هیچی خب نمیشه الان نزدیکا ۸ هفتمه چ عجیب تا الان باید مشخص میشد من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
yaghma1402 عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 6419 چ عجیب تا الان باید مشخص میشد برو سونو رنگی من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
mamifereshteha مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 185 برو سونو رنگی فردا صبح میخوام برم یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
yaghma1402 عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 6419 فردا صبح میخوام برم من بارداری دومم همینجوری شد هیچی مشخص نبود دیگ هفت هفته بودم دکتر فرستاد سونو رنگی دیدن ساک من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
mamifereshteha مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 185 من بارداری دومم همینجوری شد هیچی مشخص نبود دیگ هفت هفته بودم دکتر فرستاد سونو رنگی دیدن ساک انشالله از منم اینجور باشه😪 بخدا خسته شدم دوجا رفتم سونو واژینال یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
yaghma1402 عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 6419 انشالله از منم اینجور باشه😪 بخدا خسته شدم دوجا رفتم سونو واژینال موردای اینجوری زیاده نگران نباش فردا میری میبینی کوچولورو من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
mamifereshteha مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 185 موردای اینجوری زیاده نگران نباش فردا میری میبینی کوچولورو من لکه بینیو درد زیر شکم سمت چپ دارم یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔