2777
2789

دید ناراحت میشم تو نامزدی قسم خورد دیگه سیگار ترک میکنه ترکم کرده بود تا بعد دنیا اومدن بچمون متوجه شدم بازم سیگار میکشه و توجیحش این بود خانوادش اذیتش میکنن و سیگار ارومش میکنه هی من غصه حرف حدیث که نکش ضرر داره دوما بچه ازت یاد میگیره سوما من با افتخار به خانوادم گفتم شوهرم اهل سیگار و اینا نیست الان کسی بفهمه ابروم میره. امشب مامانم موقع خدافظی و روبوسی با شوهرم بهش گفت چرا بوی سیگار میدی شوهرم رنگش پرید. مامانم گفت شاید بو گرفتی از جایی فک کنم نخواست به روش بیاره خیلی خجالت کشیدم ابروم رفت. بنظرتون چیکار کنم بعد این؟ حرفمو گوش نمیده 

خدایاشکرت

نزار خواهرتهدیدش کن، شوهرمنم اوایل دزدکی سیگارمیکشید، کسی نمیفهمید، خیلی تلاش کردم جلوشوبگیرم اما نشد، الان کارش ب مواد کشیده، دوماهه ترک کرده، لعنت ب رفیق ودوست ناباب😞😞

نزار خواهرتهدیدش کن، شوهرمنم اوایل دزدکی سیگارمیکشید، کسی نمیفهمید، خیلی تلاش کردم جلوشوبگیرم اما نش ...

وای تن و بدنم لرزید با این حرفت 

خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تن و بدنم لرزید با این حرفت 

بعد رفتن مهمونا،عکس العمل همسرت چی بود؟شاید از خجالتش خودش بزاره کنار

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
بعد رفتن مهمونا،عکس العمل همسرت چی بود؟شاید از خجالتش خودش بزاره کنار

گفت میکشم دست خودم نیست مهمم نیست کسی بفهمه رفت از مغازه سیگار گرفت برگشت

خدایاشکرت
گفت میکشم دست خودم نیست مهمم نیست کسی بفهمه رفت از مغازه سیگار گرفت برگشت

پس هیچی این دیگه آب از سرش گذشته.خدا خودش کمکت کنه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

من شرط ازدواجم این بود اهل سیگار و دود و دم نباشه 

بعد خودم سیگار میکشم دو سال اخیر شوهره خبر نداره 😪🤦‍♀

البته کم ماهی یه نخ دو نخ 

اصلا دروغ هست برا مشکلات و ...

کلا یه کشش بدی هست همش دلت میخواد بکشی یه جوری عجیبه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بعضی مردا ام زندگی روشون فشار میاره سیگار میکشن که اروم شن مثلا🫠ولی بده کلا

بخاطر خانوادشه خیلی اذیتمون کردن و میکنن خیلی غصه میخوره همش بخاطر خانوادش دوباره افتاد به سیگار

خدایاشکرت