2777
2789

بشین باهاش انیمیشن مورد علاقه شو نگاه کن

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهم دیگه کیک یا پیتزا بپزین

برین شهر بازی

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

براش خوراکی بخر اگه میتونی براش چیزایی ک دویت داره بپز درکل وقتی مامان خونه نباشه باید باب میلش باشی تا کلافه نشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
تقریبا کاری بود متاسفانه خارج از کشور هم هستن نمیتونم برگردونمشون

اووه بسلامتی

پس مجبوری حسابی مراقب آبجی باشی تا بهش سخت نگذره

پیشنهادهای خوبی دادن دوستان،موفق باشی دخترم

کارتون دانلود کن ببینه

سوفیا پری دریایی میکی موس ماشا و آقا خرسه

اینا کارتون های هست که خواهر ۶سالم عاشقشونه

امروزم براش فوفو دانلود کردم خییلی خوشش اومد

آهنگ بزارید برقصید😁😂 باهم کیک و غذا درست کنید

کتاب صوتی واسش دانلود کن گوش کنه یا خودت واسش کتاب بخون

یه سری مقوا و کاغذ رنگی بگیر با هم کاردستی درست کنید

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂