2777
2789
عنوان

رای دادگاه

131 بازدید | 14 پست

سلام خانما من دارم جدا میشم رای دادگاه اومده تو نامه نوشته که:

مدت اعتبار این گواهی جهت ارائه به دفتر رسمی ثبت طلاق ظرف سه ماه پس از قطعی شدن رای دادگاه می باشد و پس از قطعی شدن رای دادگاه طرفین می توانند به یکی از دفاتر رسمی دفتر رسمی ثبت طلاق مراجعه و پس از وقوع طلاق به ثبت رسمی آن اقدام نمایید

یعنی سه ماه باید وایسم بگذره از قطعی شدن رای دادگاه بعد برم دفتر طلاق یا سه ماه فرصت دارم که برم دفتر ثبت طلاق؟؟

ممنون میشم جواب بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منظورش اینه قبل سه ماه باید اقدام کنی اگه گذاشتی سه ماه بعد دنبال کارات رو گرفتی رای دادگاه باطل میشه دوباره باید بیوفتی دنبال درخواست طلاق 

بازم کار از محکم کاری عیب نمیکنه برو تو اینستا سرچ کن وکیل بعد به چندتایی پیام بده موضوع رو بگو بهتر راهنماییت میکنن 

نه منظورش اینه قبل سه ماه باید اقدام کنی اگه گذاشتی سه ماه بعد دنبال کارات رو گرفتی رای دادگاه باطل ...

ممنونم ازت 

آخه به گفتم بیاطلاقم بده تموم بشه گفت سه ماه بعد ایشالا

لعنت بهشون مثلا توافقی عه همین الانشم چهار ماهه کشش دادن😭

عزیزم اگ اشکال نداره بگین سر چی میخاین جدا شین؟ 

مهریه اینا رو چی توافق کردین؟

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️