2777
2789
عنوان

یکی اینجا به وسواسش قلبه کرده امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 45 پست
۷۴     قدم کوتاهه  ۱۶۰

نه قددکوتاه نیس متوسطی وزنتو بیار رو شست 

من ۱۶۸ قدمه ۶۲ کیلو وزنمه ولی دارم شکمو پهلو میارم بس میخورم

خانم هستم ....هرچی زدم نشد نتونستم وارد سایت بشم اینو زدم یهو اومد😂😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوش جونت عزیزم

واقعا خوشحال شدم

حالا بدبختی من صد کیلو رو رد کردم 

من چه جوری سر غیرت بیام😜🙄

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

من اگه تو یخچال شیرینی داشته باشیم خییلی می خورم اصلا مغزم فرمان ایست نمیده و بعدش عذاب وجدان می گیرم. لاغرم ولی خب ضرر داره پر از چربی و شکره. واسمون آورده بودن امروز یه مقدارشو گذاشتم بیرون بردن

نه قددکوتاه نیس متوسطی وزنتو بیار رو شست  من ۱۶۸ قدمه ۶۲ کیلو وزنمه ولی دارم شکمو پهلو میارم ب ...

من نه شکم دارم نه پهلو 

این باسن بیصاحاب ۷۰ درصد وزنمو به خودش اختصاص داده  بازو هامم چاقه 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
دست راستت رو سر من  من نمیخورم که سیر بشم  میخورم که بترکم

خوشبحالت من امروز از 7 صبح دانشگاه بودم ناهار ی تیکه نون لواش خوردم با پنیر ک کم کالری باشه همه داشتن مرغ میخوردن تو سلف من گشنه و میترسیدم بخورم 😔

اییی خیلی چندشه واقعا چطوری این کارو میکنن:/

واسواس دارند، یه نوع بیماری هست، دست خودشون که نیست، خودشون بیشتر از همه زجر میکشن و بدنشون اسیب میبینه بخاطر کم خوردن... مثل اسی

من نه شکم دارم نه پهلو  این باسن بیصاحاب ۷۰ درصد وزنمو به خودش اختصاص داده    بازو ه ...

خخخخخ خیلی خوبه که 😂

خانم هستم ....هرچی زدم نشد نتونستم وارد سایت بشم اینو زدم یهو اومد😂😐
مرسی عزیزدلم😘 توم اراده کن ولی زیر نظر دکتر حتما میتونی💪💪

امیدوارم

البته بارها لاغر کردم ولی دوباره چاق شدم🥴

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

خوشبحالت من امروز از 7 صبح دانشگاه بودم ناهار ی تیکه نون لواش خوردم با پنیر ک کم کالری باشه همه داشت ...

وابده 

سوء تغذیه میگیری پوکی استخوان زودرس میاد سراغت 

من تصمیم میگیرم کم بخورم ولی تا میرم سر سفره اول یه کفگیر میخورم بعد میگم عیب نداره خدا که حروم نکرده یه کفگیر دیگه هم میریزم میخورم باز میبینم جا دارم میگم بالاخره باید حال داشته باشم ظرفامو بشورم یه کفگیر دیگه میخورم میبینم سیر نشدم میگم خدارو خوش نمیاد به شکمم ظلم کنم  

خلاصه به خودم میام که کف قابلمه رو هم لیس زدم چیزی نمونده

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
وابده  سوء تغذیه میگیری پوکی استخوان زودرس میاد سراغت  من تصمیم میگیرم کم بخورم ولی تا م ...

سر کلاس مغزم داشت میترکید قندم میوفته اصلا داشتم تلف میشدم تو کیفم بیسکوییت بود از ترسم حتی یدونه شم نخوردم☹️