2777
2789
عنوان

Ivf

165 بازدید | 20 پست

سلام میشه بگین بعد رفتن ب مرکز ivf چقد زمان برد تا اینکه انتقال بدن براتون 

بعد چندبار انتقال موفق شد 

همه چیزایی ک نیازه بدونم بگین ممنونتون میشم

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال... اگر اسپرمای همسرمون ضعیف باشه هم ivf میکنن؟ تخمک کشی خیلی سخت و درد اوره؟ 

نمیدونم فدات 

ببین اگر ناباروری ناشناخته داشته باشین یعنی همه چی تون خوب باشه  حتما شش ماه وقت میبره و صد ...

هر چند ماه انتقال میدن چطور میشه بار اول نگیره 

هربار انتقال بدن چقد هزینه اش میشه

مراحل مختلف داره و به خیلی چیزها بستگی داره.

من اولین بار آبان ۹۴ رفتم. مرداد ۹۵ تخمک کشی کردم. ابان ۹۵ انتقال دادم که منفی شد. خرداد ۹۷ باز انتقال دادم که مثبت شد

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
مراحل مختلف داره و به خیلی چیزها بستگی داره. من اولین بار آبان ۹۴ رفتم. مرداد ۹۵ تخمک کشی کردم. ابا ...

چقد طولانی زود به زود نمیشه

اگه نشه بله باید برید سراغ آی وی اف

من میترسم همسرم واریکوسل عمل کرده ولی میگه بازم برگشته و درد دارم  اینا هنوزم بچه نمیخوایم شرایطشو نداریم میترسم بچه دار نشیم طبیعی

با لینجور درمانا باردار شدن سخته؟ طول بارداری نمیشه تکون خورد؟!

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

هر چند ماه انتقال میدن چطور میشه بار اول نگیره  هربار انتقال بدن چقد هزینه اش میشه

کلا درصد بارداری با آی دی اف فکر کنم ۳۵ درصده مونده ب خدا بگیره یا نه خیلیا استراحت مطلن و میگیره و خیلیا کار سبک هم انجام میدن و میگیره یا بلعکس 

چقد طولانی زود به زود نمیشه

چرا میشه.

میگم که به خیلی چیزها بستگی داره

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
همه ش بستگی ب نظر دکترت داره.  هزینه انتقال بین 8 میل تا 15 میل بدون دارو

اهان یعنی هر بار انتقال بدی هزینه میگیرن دوباره؟