2777
2789

من یک ماه و نیمه قهر کردم

دختر ۶ سالم پیش منه

و پسر یک سالم رو شوهرم نداد که بیارم

حالا بعد از یک ماه و نیم امروز شوهرم ۵۰۰ تومن ریخته به حسابم که من نتونم از طریق نفقه شکایت کنم

به نظر شما چکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکیل نیستم . مشکلتون چیه ؟ با وجود بچه جدا شدن سخته اذیت میشی  منم جدا شدم دخترم پیشمه خداروشکر ...

شما چطور جدا شدی؟

من هیچ دلیل قانع کننده ای واسه قاضی ندارم

از طرفی نمیتونم مهریه مو ببخشم

شما چطور جدا شدی؟ من هیچ دلیل قانع کننده ای واسه قاضی ندارم از طرفی نمیتونم مهریه مو ببخشم

عزیزم من راهی واسه زندگی نداشتم اعتیاد و کتک و گشنگی و ......اگه شرایط شما رو داشتم زندگی میکردم چون بعد طلاقم اسون نیس من حالا دخترمو اوردم هیچ وقت نخواستنش چون خودش کارتن خوابه و سراغ مام نمیاد . اما بازم سختیای خودشو داره سعی کن حلش کنی . من تموم راه هاشو رفتم سالی دوبار میرف کمپ درست نمیشد 

عزیزم من راهی واسه زندگی نداشتم اعتیاد و کتک و گشنگی و ......اگه شرایط شما رو داشتم زندگی میکردم چون ...

من شوهرم نه معتاده نه بیکار نه مشکل خاصی داره

ولی اینکه به حرف مامانشه کل زندگیمو داِغون کرده

عزیزم بهش زنگ بزن جایی باهم قرار بذارید با هم صحبت کنید

طلاق به این آسونیا نیست و درضمن طبق گفته خودت دلیلی برای طلاق نداری که بخای ارائه بدی شما هم مثل من فقط گیر کردی

ولی لطفا به خاطر بچه هات گذشت کن اشکالی نداره بهش زنگ بزن باهم صحبت کنید و برگرد خونت و دیگه هیچ وقت ترک نکن خونتو به حاش سیاست یاد بگیر که چطور با یه مرد بچه ننه رفتار کنی مهارت میخواد فقط کار سختی نیست 

خدایا شکرت🤍