2777
2789

کیا نتیجه گرفتن و بارداری بدون سقط با این دارو داشتن؟چند ماه خوردین و ماه چندم نتیجه گرفتین؟زیاد اضافه وزن اورد براتون؟

آمپول سینال آف وhcg .لتروزول و متوفورمین استفاده کردم همون ماه باردار شدم 

الحمدلله الان پسرم پنج سالشه

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک ماه کلومیفن خوردم بعدش hcg زدم 

ماه بعد لترزول خوردم بعد hcg 

ماه سوم خورد به تعطیلات کلا دکتر نرفتم همون ماه باردار شدم 

ولی خب فکر کنم همون داروها تاثیر گذاشته برای اون ماه بارداریم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من یک ماه کلومیفن خوردم بعدش hcg زدم  ماه بعد لترزول خوردم بعد hcg  ماه سوم خورد به تعطی ...

من مردد هستم بابت خوردن این داروها

دلم میخواد طبیعی باردار بشم ولی معلوم نیس کی بشه چیکار کنم 

من مردد هستم بابت خوردن این داروها دلم میخواد طبیعی باردار بشم ولی معلوم نیس کی بشه چیکار کنم 

چرا مردد هستی 

خب تا یک سال طبیعی هست اگر طول بکشه ولی اگر بیشتر طول بکشه خب مشکلی هست و باید پیگیری بشه 

چرا مردد هستی  خب تا یک سال طبیعی هست اگر طول بکشه ولی اگر بیشتر طول بکشه خب مشکلی هست و باید ...

تنبلی دارم عزیزم هم دوس دارم طبیعی باردار شم هم که عجله دارم  چیزی به یکسال نمونده 

تنبلی دارم عزیزم هم دوس دارم طبیعی باردار شم هم که عجله دارم  چیزی به یکسال نمونده

خب پس حتما برو دنبالش 

اینجوری بخوای منتظر بمونی آدم استرسی میشه هر ماه 

برای درمان تنبلی هم غذای فست فودی و قندو شکر و شیرینیجات رو حذف کن کلا قند مصنوعی مصرف نکن 

سبزیجات بخور 

پیاده روی عالیه 

ورزش کن 

اگر اضافه وزن داری رژیم بگیر و کن کن وزنت رو