2777
2789
عنوان

هتل؟ لطفاً کمک کنید

308 بازدید | 12 پست

بچه ها کمک

چهار روز میریم مشهد، هتل رزرو کردیم ، به نظرتون سشوار داره یا بردارم ؟ حتماً باید بعد از حمام سشوار بکشم چون موهامو کراتینه کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا ما داشت

زنگ بزنید بپرسید خوب

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

هتل چهار ستاره و پنج ستاره دارن گاهی هم سه ستاره ها داره اما گرمای سشوارهاش کلا مثل سشوار خودمون نیسا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شما همیشه چیزای لازمتو بردار کلا ب اونا کاری نداشته باش...

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

سلام عزیزم هتل المپیا که گرفتید چطور بود از لحاظ غذا تمیزی فاصله تا حرم میشه توضیح بدین

سلام گلم تمیزی که همون اول کار همه جارا با وایتکس تمیز میکنن سرویش فرنگیه،غذاش سلف سرویسه مثلا از ۵ تا مدل غذا یکیش خوشمزه بود از همش بردارید ببینید کدوم خوشمزس😃صبحانه هم دوتا گرم بقیه پنیر و کره و اینا بود یکم فقط اتاقاش دلگیر بود وگرنه غذا و ایناش اوکی بود ما بخاطر اینکه اتاق دلگیر بود همش بیرون بودیم فقط شبا برا خواب می رفتیم 😅