2777
2789
منظورش این بود هر شب یه بار ساعت 10 یه بار ساعت 2 اکبر اکبر گویان این قرصو بخور

😆😆😆😆ای خدااااا مردم از خنده اینو خوندم

یکی توی دلمه🤰🏻فرق داره باهمه🤱🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😁😁😁

شوخی میکنم گلم ناراحت نشی 

ان شاءالله به زودی باردار میشی 

ولی واقعا بعضی ها خیلی بد می‌نویسن نمیشه خوند خوب مثل آدم بنویس دیگه

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
😁😁😁 شوخی میکنم گلم ناراحت نشی  ان شاءالله به زودی باردار میشی  ولی واقعا بعضی ها خیل ...

نه بابا اتفاقا خیلی خندیدم برای مامانمم خوندم کامنتارو ....بخدا یساعت درگیر بودم نمیتونستم بخونم اگه بچهای اینجا نگفته بودن حالا مسئله پیش اومده برام ک آخرش ساعت دهه شب منظورش یا به مدت ۱۰ شب

نه بابا اتفاقا خیلی خندیدم برای مامانمم خوندم کامنتارو ....بخدا یساعت درگیر بودم نمیتونستم بخونم اگه ...

الهی همیشه بخندی 😁

بازم رفتم خیلی نگاه کردم وفکر کردم چنین چیزی متوجه شدم .حالا نمیدونم .شبی 2تا و از 10شب یا تا 10شب

اگه داروخونه زیاد دور نیست فردا برو بپرس

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
الهی همیشه بخندی 😁 بازم رفتم خیلی نگاه کردم وفکر کردم چنین چیزی متوجه شدم .حالا نمیدونم .شبی 2تا و ...

اره فردا میرم میپرسم