2777
2789

والا قبلا اینجوری نبودن. هرچی سن میره بالاتر ، دعواها بیشتر میشه. ماروهم افسرده کردن. اصلا خونه مامانم میرم غم عالم به دلم میفته، یه خومواده غمگین، همه با هم قهر، هرکی تو اتاقش...

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه ما ک والا دعواهاشونو قبلا کردن الان هر از گاهی دعوا میکنن هر چند اعصاب مارو همون قبلا ساییدن

اعصاب مارو هم..

یک ماه بیشتره قهرن، بعد مامانم هی پشت سر بابام حرف میزنه از غم و غصه هاش میگه. خب کاری از دستم برنمیاد، فقط انرژیم گرفته میشه

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 
اعصاب مارو هم.. یک ماه بیشتره قهرن، بعد مامانم هی پشت سر بابام حرف میزنه از غم و غصه هاش میگه. خب ک ...

کاش همون قهر میموندن 😒من اصلا حوصلشونو ندارم حتی وقتی باهم خوبن جفتشونم بدبختن با حرف مردم زندگی میکنن غلام حلقه ب گوش ننه باباشونن ازشون متنفرم متنفرررررررر

اره بیشتر هم‌به خاطر حرفهاو رفتارهای دیگرون یکی نیست بهشون بگه دیگه سنی ازتون گذشته ول کنید این حرفها رو ما که بچه هاشون هستیم باید اینها رو نصیحت کنیم 

خصوصا بابام با خانواده مامانم از اول مشکل داشتن هنوز که هنوزه بحث اونها رو پیش می‌کشه خیلی خس بدی میده البته حرفهاشو قبول دارم حق داره ولی اینکه اینقدر بازگو بشه و جز اعصاب خوردی چیزی نباشه خیلی اذیت کننده است