2777
2789
عنوان

لطفاً کمکم کنید

41 بازدید | 6 پست

خانما من دیه نمیدونم باید باخواهرشوهرم چطوری برخورد کنم من باردارم کوچولوم‌ تودلمیم دخترخانمه بعد همش میزنه ت سرم ک خودش اولیش پسر بوده هی تیکه مزه پرونی میکنه اونشب میخواسته خبر دختر بودن بچه مارو ب مادرشوهرم بده درومد میگ شوهرم میگ خوبه ما نوه پسری برای مادرت اوردیم اینا همشون دختر میارن نمیدونم چیکارکنم ک ن مشکلی پیش بیاد ن حرف وحدیثی

دختر وپسر فرقی نداره.فقط فرهنگشون پایینه متاسفانه.

کاریشون نداشته باش .حرفشون برات مهم نباشه چون سطحشون پایینه کاملا از حرف زدنشون معلومه.وگرنه دختر و پسر هر دوشون معصوم هستن و گل و نشاط  زندگی هستن

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر وپسر فرقی نداره.فقط فرهنگشون پایینه متاسفانه. کاریشون نداشته باش .حرفشون برات مهم نباشه چون سط ...

بخدا من خودم دختر تکم همش دختر میخواستم چون تنها بودم حالاهم از خدا میخوام ان شاالله ب صحیح و سلامتی زایمان کنم صحیح و سالم کوچولو مو بغل بگیرم انقدر بچه میارم تا دختر جفت بشه 

میگم بنه خودا شوهرم میگ اما ت گوش شون نمیره

پس اهمیت نده، چون از حسودیشونه

الان اکثر مردا دختر دوست دارن

شاید خواهرشوهرت حس میکنه اگه داداشش دختر دار بشه، توجهش به اونا کمتر بشه و به دخترش توجه ویژه کنه.

با خنده و شوخی و اعتماد به نفس و ذوق از دخترت حرف بزن تا بیشتر حسودی کنه، اگه ببینه ناراحت شدی بیشتر به رفتاراش ادامه می‌ده