2777
2789

سلام بچه ها، مرسی که اومدین به تاپیکم🙏💜 

فردا ای یو ای دارم اسپرم شوهرم ضعیفه از چیزای گیاهی چی  و چجوری به شوهرم بدم تقویت بشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شبه که نمیشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان خیلی دیره دیگه اسپرم سه ماه طول می‌کشه تولید بشه یعنی اسپرمی که فردا شوهر شما تو انزال داره سه ...

میشه شما توضیح بدید اگه اطلاعاتی دارید حداقل شاید بعدا به دردم خورد و امروز و فردام واسه دل خوش کردن خودم حداقل استفاده کنم

معجون بادام درختی بادام هندی پسته خرما شیر و موز و عسل عالیه کاش از قبل پیگیر شده بودی عزیزم

ممنون، جینسینگ چطوره؟ از عطاری باید بخرم؟ چطوری درستش کنم بدم بخوره؟

میشه شما توضیح بدید اگه اطلاعاتی دارید حداقل شاید بعدا به دردم خورد و امروز و فردام واسه دل خوش کردن ...

ان شاءالله که فردا اسپرم خوبی داشته باشه بارداری ات هم مثبت میشه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

میشه شما توضیح بدید اگه اطلاعاتی دارید حداقل شاید بعدا به دردم خورد و امروز و فردام واسه دل خوش کردن ...

عزیزم خدابزرگه ،حتما چیزای مقوی و مفید بخورید هزدو،توکل کنید. ،حتی با یه دونه اسپرم احتمال بارداری هست،،چه برسه چندین میلیون ک همسرتون دارن