نمیدونم چرا هوس بچه دوم کردم ، از خوبیا و بدیای دوتا بچه و بچه دوم بگین ،الان دخترم ۳ یا ۴ ماه دیگه سه سالش میشه البته اینم بگم ک تنبلی تخمدان هم دارم نمیدونم اقدام کنم زود بچه دار شم یا نه ،البته سر بچه اولم سه ماهه باردار شدم
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا بستگی به شرایط هرکس داره تو اگه امکاناتش رو داری وقدرتشو،میتونی بیاری. ولی من شرایط جسمانیم مناسب نیست کمک هم هم،ندارم مادرم مرحوم شده .از طرفی شاغل هم هستم.
خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
عصابشو میتونم داشته باشم مالی هم پول دار نیستیم ،همین یکم دو ب شک میکنه منو
منم خیلی دلم دختر میخواد اما ن الان ک پسرم چهارسالشه ،وقتی هشت نه ساله شد ب امید خدا و اگه خونه مون رو تونستیم بزرگتر کنیم و درآمدمون رو بیشتر شاااااااید بیارم شااااید
من خودمم اینقد دوس دارم دو تا داشته باشم همسرم اصرار داره ولی واقعا توان جسمی و روحی ندارم.از طرفی این فکر آزارم میده که فردا بچم بزرگ بشه نه خواهر داره نه برادر.بدون حامی. بدون پشتیبان.مجبوره تنهایی مشکلات خونواده و خودشو به دوش بکشه.