2777
2789
عنوان

بعد از تزریق آمپول hcg بهترین زمان رابطه برای بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 5554 بازدید | 19 پست
عزیزم دیشب چی شد تونستی داشته باشی؟ 

عزیزم دیشب داشتم اما خیلی دردناک بود تا بحال اینطور نبودم یه دردای ریزی اون داخل احساس میکنم اما اصلا ترشح ندارم

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین
عزیزم دیشب داشتم اما خیلی دردناک بود تا بحال اینطور نبودم یه دردای ریزی اون داخل احساس میکنم اما اصل ...

گلم درد بحاطر آمپوله. امشب رو به تغذیه شوهرت برس خودت هم خوب استراحت کن دور از استرس باشین فردا انشاا فرصت داری

سلامتی و خوشبختی دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم درد بحاطر آمپوله. امشب رو به تغذیه شوهرت برس خودت هم خوب استراحت کن دور از استرس باشین فردا انشا ...

مرسی عزیزم*تغذیه خوب مثلا چیا بخوریم خوبه.،من خیلی استرس میگیرم وقتی فکر میکنم استرس نباید داشته باشم 

مرسی عزیزم*تغذیه خوب مثلا چیا بخوریم خوبه.،من خیلی استرس میگیرم وقتی فکر میکنم استرس نباید داشته باش ...

عسل آب همراه لیمو عمانی . موز. خرما و انواع میوه جات آبگوشت گوسفندی و هرچی گرمیجات میتونی به شوهرت بده

سلامتی و خوشبختی دخترم
عسل آب همراه لیمو عمانی . موز. خرما و انواع میوه جات آبگوشت گوسفندی و هرچی گرمیجات میتونی به شوهرت ب ...

مرسی عزیزم والا دیشب که چلو گوشت با گوشت گوسفندی درست ردم که گرم باشه چایی با زنجبیل میخوردیم مثلا برا سالاد هم مثلا گرمیجات اضافه میکردم حالا خرما هم با چایی میخوریم تا ببینم خدا چی میخواد