2777
2789

برا بیوگرافی میخواستم دیگه ببینم چقد خلاقید 😁

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.

از خودت خلاقتر نداریم. اسم کاربریت کمرمو شکست. خدا وکیل خیلی غمگینه. این چیه آبجی؟😂

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها ...

😅

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.
از خودت خلاقتر نداریم. اسم کاربریت کمرمو شکست. خدا وکیل خیلی غمگینه. این چیه آبجی؟😂

خون میشی میری تو رگام♥️😅

فرقی نمیکنه هرچی

با فنجانی چای هم می توان مست شد!
اگر اویی که باید باشد، باشد ...

خورشیدی که منتظر طلوعشی
دقیقاً درون خودت ساکنه...
تو خورشیدی، نور درونت رو باور کن...

بعضی چشما یه جوری لمست میکنن که هیچ دستی هیچوقت نتونسته :)

از قلبم گذشتم و با مغزم
زندگــــی بهتری دارمــ...

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

خون میشی میری تو رگام♥️😅

زمین خوردتم جیگر❤😘

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊