2777
2789
عنوان

در رابطه با تاپیک ماهی ۵ تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 67 پست

خب عزیزم سبک زندگی همه قرار نیست شبیه به هم باشه

یکی داره و خرج می‌کنه یکی داره و دلش نمیاد خرج کنه یکی داره و نیاز چندانی نداره که خرج کنه 

یکی نداره و هرچقدر که رسید فقط خرج خودش می‌کنه 

یکی نداره و برسه هم با برنامه خرج می‌کنه

من خودم اولویتم خودم هستم زحمت کشیدم از دست رنجم استفاده میکنم کیف میکنم کی بهتر از خودم 

همه چیز در کنار هم خوبه من همش پس انداز کنم 

فردا روزی مردم دیس چلو میکس هست که جلو مردم پهنه

پک میوه و نوشیدنی و کیک هست ک سر قبرم دو لپی میخورن فاتحه هم نمیفرستن واسم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگیا متفاوته یکی خیلی پولداره خرج میکنه یکی که نداره نمیتونه خرج کنه یکی هم در حد تو باز هم نمیتون ...

قیول دارم عزیزم ، مطمعنم منم اگ پول بیشتری داشتم خب یکم بیشتر خرج میکردم ولی خداییش اگ میلیاردرم باشم پول کیف ۸تومنی نمیدم

خب عزیزم سبک زندگی همه قرار نیست شبیه به هم باشه یکی داره و خرج می‌کنه یکی داره و دلش نمیاد خرج ...

عزیزم میدونم منظورتو 

ولی کلا ادم باید یکم اینده نگر هم باشه منم یه مقدار کمی پس انداز میکنم

وای اونایی که میگفتن کیف هشت تومنی میخریم😑

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
عزیزم میدونم منظورتو  ولی کلا ادم باید یکم اینده نگر هم باشه منم یه مقدار کمی پس انداز میکنم

پس انداز که باید باشه مگه میشه بدون پس انداز 

ولی همه چیز در کنار هم 

باید خودت هم در برنامه زندگیت اولویت داشته باشی

طرف میبینی سه تا دو طبقه داره دندون تو دهنش نیست

صورتش انگار با لجن کف جوب میشسته 

چهار تا نخ مو رو سرش نیست 

یک دست لباس تمیز شیک تنش نیست 

خب این خونه ها شریک عمرشه؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چرا حس میکردم قپی میومدن

هستن کسایی که واقعا تو بالاشهر های تهران کاخ داشته باشن اما دیگه همه که نه

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻