2777
2789
عنوان

دیوونه شدم از بیبی چک

146 بازدید | 27 پست

سلام خانوما من ۹ روز از موعدم میگذره و دوتا از بیبی چکام مثبت شده و دوتا هم منفی آخریشم امروز صبح گذاشتم که منفی شد به نظرتون چم شده اعصابم بهم ریخته از بلاتکلیفی چی بخورم باز شم

عزیزم مثبت یا هاله ؟

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

⁦☹️⁩⁦☹️⁩ حوصله صبر ندارم

خوب همین عصر برو آزمایش خون بده

بستگی به رنج آزمایشگاه داره

اما اگه عدد بتا بالای پنجاه باشه،حامله ای

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

چرا انقد سخت میگیرید

عصری ازمایش بدید دوساعته جواب میدن

کار سختی نیست

ازمایش قبل موعدم جواب میده شما ک ۹ روزه گذشته

چه باشید چه نباشید باید پیگیری کنید

اگر باردار نیسیتید مشکل دارید

اگرم هستید باید بررسی بشه

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

خوب همین عصر برو آزمایش خون بده بستگی به رنج آزمایشگاه داره اما اگه عدد بتا بالای پنجاه باشه،حامله ...

میخواستم به شوهرم بگم بریم آزمایش گفتم ولش کن اون طفلک عاشق بچس الکی امیدوار میشه آخه شهرمون کوچیکه برم آزمایشگاه هزار نفر میبینن پر میشه همه جا